Томпсон: Најбоља атмосфера у цијелој Европи!

Дион Томпсон рекао је да његов нови клуб Црвена звезда има веома талентован тим, што се показало у утакмици против Фенербахчеа.

Кошарка 13.01.2017 | 20:50
Томпсон: Најбоља атмосфера у цијелој Европи!
"Тим је веома талентован, а посебно ми се свиђа како ова екипа игра невероватно добру одбрану, што се видело против Фенербахчеа", рекао је Томпсон новинарима после утакмице са Фенербахчеом у Евролиги.

Звезда је савладала Фенербахче са 75:73 и тако забележила четврту узастопну, а укупно девету победу ове сезоне у Евролиги.

Амерички центар није крио одушевљење атмосфером у хали "Александар Николић".

"Ово је најбоља атмосфера у целој Европи. Навијачи нам заиста дају неверовану подршку и додатни мотив", истакао је Томпсон.

Он је казао да није био нервозан, али да је био узбуђен када га је тренер Дејан Радоњић позвао да уђе у игру пред крај полувремена.

"Био сам узбуђен. Чуо сам подршку навијача, која ми је много значила у том тренутку. Не осећам толико притисак јер заиста напорно радим, што желим и да наставим. Мислим да могу да помогнем и донесем добре ствари овој екипи", казао је он.

Томпсон је рекао да жели да побеђује и да у Звезди има одличну прилику за то.

Како је казао, добро се осећа у Звезди, за шта је посебно захвалио тренеру Радоњићу.

"Тренер ради добар посао, полако ме упознаје са одређеним стварима и то ми много олакшава. Идем полако, дан по дан. Треба да наставим да слушам тренера и радим оно што тражи од мене", навео је Томпсон.

Томпсон је против Фенербахчеа одиграо своју прву утакмицу за Звезду у Евролиги. Постигао је два поена, уз две асистенције, блокаду и украдену лопту, за седам минута у игри.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар