Tompson: Najbolja atmosfera u cijeloj Evropi!

Dion Tompson rekao je da njegov novi klub Crvena zvezda ima veoma talentovan tim, što se pokazalo u utakmici protiv Fenerbahčea.

Košarka 13.01.2017 | 20:50
Tompson: Najbolja atmosfera u cijeloj Evropi!
"Tim je veoma talentovan, a posebno mi se sviđa kako ova ekipa igra neverovatno dobru odbranu, što se videlo protiv Fenerbahčea", rekao je Tompson novinarima posle utakmice sa Fenerbahčeom u Evroligi.

Zvezda je savladala Fenerbahče sa 75:73 i tako zabeležila četvrtu uzastopnu, a ukupno devetu pobedu ove sezone u Evroligi.

Američki centar nije krio oduševljenje atmosferom u hali "Aleksandar Nikolić".

"Ovo je najbolja atmosfera u celoj Evropi. Navijači nam zaista daju neverovanu podršku i dodatni motiv", istakao je Tompson.

On je kazao da nije bio nervozan, ali da je bio uzbuđen kada ga je trener Dejan Radonjić pozvao da uđe u igru pred kraj poluvremena.

"Bio sam uzbuđen. Čuo sam podršku navijača, koja mi je mnogo značila u tom trenutku. Ne osećam toliko pritisak jer zaista naporno radim, što želim i da nastavim. Mislim da mogu da pomognem i donesem dobre stvari ovoj ekipi", kazao je on.

Tompson je rekao da želi da pobeđuje i da u Zvezdi ima odličnu priliku za to.

Kako je kazao, dobro se oseća u Zvezdi, za šta je posebno zahvalio treneru Radonjiću.

"Trener radi dobar posao, polako me upoznaje sa određenim stvarima i to mi mnogo olakšava. Idem polako, dan po dan. Treba da nastavim da slušam trenera i radim ono što traži od mene", naveo je Tompson.

Tompson je protiv Fenerbahčea odigrao svoju prvu utakmicu za Zvezdu u Evroligi. Postigao je dva poena, uz dve asistencije, blokadu i ukradenu loptu, za sedam minuta u igri.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar