Видео: ДАЉЕ НЕЋЕШ МОЋИ! Звездин џин који Делијама скида звијезде с неба!

Потез којим је на колена оборен и моћни Фенербахче!

Кошарка 13.01.2017 | 19:45
Видео: ДАЉЕ НЕЋЕШ МОЋИ! Звездин џин који Делијама скида звијезде с неба!
Када је дошао дочекан је са скепсом и неповерењем. После Мајка Цирбеса је изгледало као силазак на класу испод, а он је за само пар месеци постао најбољи играч Црвене звезде. Један од најбољих центара Евролиге. Неописиво добар и користан играч. 

Огњен Кузмић не само да наставља стопама Бобана Марјановића и Мајка Цирбеса, већ је на добром путу да их надмаши.

Донео је многе победе Црвеној звезди, а вечерас је био јунак победе над моћним Фенербахчеом. Цео меч је Екпе Јудо правио огромне проблеме Звезди под кошем, постизао поене као је хтео, али када је било најпотребније и када је Звезда бранила победу, Јудо је ударио у босански зид звани Огњен Кузмић!



Банана коју ће дуго памтити и Јудо и Звездини навијачи… Огњен Кузмић је Звездин херој! Не само ове утакмице, већ целог досадашњег дела сезоне. Вечерас је био фантастичан. Дао је 21 поена, имао осам скокова, две блокаде, укупан идекс корисности 28! Шта ћете више? Уосталом, не сећамо се када је неко ударио банану Екпеу Јуду. А поготово не у последњем нападу. 

Ово је његова сезона, али и велика сатисфакција за клуб са Малог Калемгедана који је летос повукао прави потез, велико признање за Дејана Радоњића који у Евролигу лансирао још једног врхунског центра. И велика ствар за још једног човека. Александра Сашу Ђорђевићакоји је веровао у Кузмића и често био мета неоправданих критика због вере у момка који је један од најбољих дугајлија на Старом континенту. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар