Video: DALJE NEĆEŠ MOĆI! Zvezdin džin koji Delijama skida zvijezde s neba!

Potez kojim je na kolena oboren i moćni Fenerbahče!

Košarka 13.01.2017 | 19:45
Video: DALJE NEĆEŠ MOĆI! Zvezdin džin koji Delijama skida zvijezde s neba!
Kada je došao dočekan je sa skepsom i nepoverenjem. Posle Majka Cirbesa je izgledalo kao silazak na klasu ispod, a on je za samo par meseci postao najbolji igrač Crvene zvezde. Jedan od najboljih centara Evrolige. Neopisivo dobar i koristan igrač. 

Ognjen Kuzmić ne samo da nastavlja stopama Bobana Marjanovića i Majka Cirbesa, već je na dobrom putu da ih nadmaši.

Doneo je mnoge pobede Crvenoj zvezdi, a večeras je bio junak pobede nad moćnim Fenerbahčeom. Ceo meč je Ekpe Judo pravio ogromne probleme Zvezdi pod košem, postizao poene kao je hteo, ali kada je bilo najpotrebnije i kada je Zvezda branila pobedu, Judo je udario u bosanski zid zvani Ognjen Kuzmić!



Banana koju će dugo pamtiti i Judo i Zvezdini navijači… Ognjen Kuzmić je Zvezdin heroj! Ne samo ove utakmice, već celog dosadašnjeg dela sezone. Večeras je bio fantastičan. Dao je 21 poena, imao osam skokova, dve blokade, ukupan ideks korisnosti 28! Šta ćete više? Uostalom, ne sećamo se kada je neko udario bananu Ekpeu Judu. A pogotovo ne u poslednjem napadu. 

Ovo je njegova sezona, ali i velika satisfakcija za klub sa Malog Kalemgedana koji je letos povukao pravi potez, veliko priznanje za Dejana Radonjića koji u Evroligu lansirao još jednog vrhunskog centra. I velika stvar za još jednog čoveka. Aleksandra Sašu Đorđevićakoji je verovao u Kuzmića i često bio meta neopravdanih kritika zbog vere u momka koji je jedan od najboljih dugajlija na Starom kontinentu. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar