Бенфика продаје највећу звијезду за 50.000.000!

Наравно опет Кинези купују...

Фудбал 16.01.2017 | 20:30
Бенфика продаје највећу звијезду за 50.000.000!
Председник Бенфике Луис Филипе Вијеира је већ неколико дана у Кини. И није човек отишао на одмор већ је као сваки прави бизнисмен послом допутовао на Далеки исток. Тема је Раул Хименез, нападач Бенфике, који би каријеру могао да настави у најмногољуднијој земљи света.

Не би био прва звезда европског фудбала која је отишла у тамошњу Суперлигу ове зиме, на крају крајева и Марк Клатенбург је недавно најавио да не би рекао изричито не, па је врло могуће да наредних дана добијемо још један велики трансфер.

У пратњи председника Бенфике је и човек од поверења, суперагент Жорж Мендес, без којег ниједан посао на релацији Кина - Европа не може да буде завршен док он не аминује. Једноставно, човек се доста пита, а његове релације са богатим кинеским бизнисменима могле би да напуне џепове челника Бенфике.

Према сценарију који је објавио португалски Рекорд, тамошњи шампион ће зарадити 50.000.000 за продају Хименеза и завршиће у великом плусу пошто је пре годину и по дана купио Мексиканца 22.000.000 од Атлетико Мадрида.

Засад није познато име клуба који би купио сјајног фудбалера, али према наводима португалског листа, биће то један од тамошњих најбогатијих суперлигаша. И без обзира што су многа места у тамошњим тимовима већ попуњена странцима (сваки клуб може да има четворицу), Рекорд пише да ће се отказима наћи место за једног од најбољих фудбалера Бенфике. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар