Недовић: Звала ме је Звезда, али је Малага мој дом!

Плејмејкер Уникахе Немања Недовић открио је шпанским медијима да је летос одбио понуду Црвене звезде да се врати међу црвено-беле.

Кошарка 15.01.2017 | 21:15
Недовић: Звала ме је Звезда, али је Малага мој дом!
Недовић има доста проблема са повредама ове сезоне, па је одиграо свега четири утакмице у Еврокупу уз просек од око осам поена и три асистенције.

"Још увек не осећам ништа у палцу, не могу да га савијем. Прст ми је остао на одмору у Београду. Лекари су ми рекли да је опоравак осетљив, да ће потрајати. То је било пре два и по месеца, и даље имам проблема, играм на 80 одсто могућности. Надам се да ћу напредовати. Повредио сам се у најгорем тренутку каријере, осећао сам се сјајно. Повреда је била веома тешка. Знао сам да нешто није у реду када сам ушао у свлачионицу", рекао је Недовић.

Он је летос продужио уговор са Уникахом.

"Имао сам друге понуде, али сам желео да останем у Малаги. Имао сам позив Црвене звезде да се вратим у Београд, али ово је мој дом, осећам се тако. Желим да играм овде до краја сезоне на на прошлогодишњем нивоу. Бићу и следеће сезоне у Уникахи", истакао је српски репрезентативац.

Његов тим има две победе у Топ 16 фази Еврокупа, док је у Ендеса лиги седми са 9-6.

"Било је другачије прошле сезоне, није била најбоља атмосфера, али ове јесте. Момци су супер, јединствени смо. Посебно се добро слажем са Дејаном (Муслијем), Данијем (Дијесом) и Винијем (Окуом). Тим је спреман за борбу и титуле, можда не одмах, али када дође време. Концентришемо се на рад, нема оправдањ", рекао је Недовић.

Недовић има и солидно НБА искуство, био је члан Голден Стејт Вориорса пре него што је почела њихова доминација.

"Нисам опседнут повратком у НБА, ако будем играо на нивоу на којем могу, све је могуће. Можда сам отишао прерано и због тога платио. Када бих могао да се вратим урадио бих другачије. Сад знам како је тамо, било је невероватно када су ме драфтовали Голден Стејт Вориорси. Играо сам са Стефом Каријем и Клејом Томпсоном, али тада нису били звезди као сада. Они су сјајно момци, али су другачији. Стеф после тренинга оде кући да игра НБА и ФИФА, стварно воли фудбал. Томпсон је другачији", закључио је Недовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар