Каменован аутобус са српским ђацима

Четворица неидентификованих младића каменовали су данас око 13 часова школски аутобус на путу Шилово - Коретиште на Косову и Метохији, који је кућама враћао ученике из Медицинске школе и Гимназије.

Србија 12.01.2017 | 17:17
Каменован аутобус са српским ђацима
Повређених није било, јавила је ТВ Пулс из Шилова, а на аутобусу је причињена мања материјална штета.

"Напад се десио на путу Шилово - Коретиште код спортског балона када смо враћали ученике из школе. Изненада су излетјела четворица младића старости од око петнаест година и гађала аутобус каменицама и грудвама од снијега", изјавио је возач аутобуса Зоран Стевић.

Полиција је обавила увиђај.

(Мондо.рс)
(Фото: Илустрација)
 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

???

12.01.2017 17:55

Зашто овај чланак не стоји на насловној страни? А остали прије него почну дрвље и камење на шиптаре, нека прво мало размисле. За ове ствари су нај одговорнији људи попут Дацића, Николића, Додика, Владике и њиховог Турског јарана Кустурице. Свакодневне најаве "освајања" Косова и формирање некакве велике Србије са сигурне удаљености из Београдских и Бањалучких фотеља, за резултат имају патњу народа на Косову. Попустите ту шаку сиротиње која је остала на својим огњиштима, пустите људе и њихову дјецу да живе, матере вам покварене Ј***м!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста друго

12.01.2017 18:34

Па сиптари за друго и не знају осим за камење крампу и мотику. Људи заостали за цивилизацијом бар 100год.

ОДГОВОРИТЕ