Хапшења: Претреси у Тузли и Бијељини

Поступајући по наредби Општинског суда у Тузли, припадници Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУП ТК) данас су на подручју Тузле и Бијељине извршили претресе на десет локација те ухапсили шест особа.

Босна и Херцеговина 12.01.2017 | 16:42
Хапшења: Претреси у Тузли и Бијељини
Припадници МУП-а ТК претресе су извршили на девет локација у Тузли и једној у Бијељини. Том приликом су пронађени предмети који потичу из кривичног дјела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а ријеч је о мобилним телефонима и СИМ картицама.

Након завршених претреса ухапшено је шест особа, а ради се о 31-годишњем П.А., 32-годишњем С.М., 29-годишњем П.М., 42-годишњем М.А., 26-годишњем Е.С. и 28-годишњем Ђ.И., а три особе су позване у својству свједока.

"У току је рад на документовању кривичног дјела и криминалистичка обрада, након чега ће особе лишене слободе уз Извјештај бити предате Тужилаштву ТК", казали су из МУП-а ТК.

Из МУП-а ТК су истакли да ова акција представља наставак планских активности службеника Одјељења за борбу против злоупотребе опојних дрога Сектора криминалистичке полиције који су радећи на сузбијању и спречавању злоупотребе опојних дрога на подручју ТК у дужем временском периоду документовали више кривичних дјела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и посједовање и омогућавање уживање опојних дрога.

Приликом поменутих активности пронађена је и одузета одређена количина опојних дрога кокаин, спеед и марихуана.

(КЛиx.ба)
(Фото: МУП ТК)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган

12.01.2017 15:48

Како припадници МУП ТК могу да врше птетресе у Бијељини? Овде нешто не штима у тексту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цобер

12.01.2017 16:14

Исто ко и муп РС-а у клиxу усред Срајева.Ал то је виша математика за тебе.

Name

Ре

12.01.2017 16:23

Могу ста хоце,само кад им покусас бизнис угрозити.