"Додик призива НАТО и нове санкције"

Колико су запаљиве изјаве Милорада Додика опасне по регион и колико подсјећају на сценарио деведестих?

Република Српска 12.01.2017 | 15:24
"Додик призива НАТО и нове санкције"
Предсједник Републике Српске Милорад Додик више не крије да жели Републику Српску изван Босне и Херцеговине. Отворено говори о референдуму о самосталности Српске, и уједињењу са Србијом и Црном Гором. Но, то није крај његовим сновима.

Сада има и идеју да оснује властиту војску. Колико су такве, запаљиве изјаве опасне по регион и колико подсјећају на сценарио деведестих? Најављујући такав сценарио Додик, кажу аналитичари за Телеграф, игра се са ватром, изазива санкције, па чак и војну интервенцију НАТО пакта.

Познат по оштрој и националистичкој реторици, овога пута је Милорад Додик отишао корак даље. Реализације његовог плана по изласку Републике Српске из састава БиХ, сагласни су аналитичари, могла на крају да доведе и до новог рата у региону.

"Идеја Додика о Великој Србији сама по себи је нереална", рекао је аналитичар Душан Јањић, и истакао да је тај план опасан.

Јањић претпоставља да је Додик инспирацију за ову идеју нашао у томе што су се појавиле интерпретације да наводно Путин подржава прекрајање Балкана и стварање неке велике Србије, која би касније прикачила и Црну Гору и дијелове Босне и Херцеговине.

"Додик полако улази у домен политике која провоцира нарушавање мира и оружане сукобе, а прије свега жели, због свог лично несређеног статуса у односима са САД и ЕУ и због личне угрожености његовог утицаја у Републици Српској, да поново посвађа и Србију и Србе са Западом", каже Јањић.

Спољнополитичког коментатора Бошка Јакшића брине што својим изјавама Додик увлачи Србију у проблем. Он за Телеграф каже да је то ризик који Србија на себе не смије да преузме као потписник и као гарант Дејтонског споразума.

"Брисел очекује да Србија утиче на стабилност у региону. Увлачење у ову игру може утицати на брзину приступања Србије ЕУ", напомиње Јакшић.

У БиХ многе ствари нису ријешене и чињеница је да је она нефункционална држава, али чини се да Додик ужива да пркоси Сарајеву, казао је Јакшић, али и додао да се већ једном видјело како поигравање са национализмом може да буде трагично.

Јањић, због свега наведеног, наредних дана очекује жестоке одговоре на Додикове изјаве. Први је да америчка амбасада није дала визу Додику за улазак у САД.

"Размишља се и о економским санкцијама. У НАТО постоји и план ако треба и за оружане интервенције у самој Српској уколико би Додик позвао на референдум за отцепљење", напоменуо је Јањић.

(Телеграф.рс)

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

НОВИНАР

12.01.2017 14:28

Очекујем да Додик изјави да је Телеграф муслимански и аутоматски је непријатељски према србима и српском народу...............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија из БЛ

12.01.2017 14:40

Ма није про муслимански већ про Османлијски кажу експерти шабан галијашевић и шабан немања.

Name

Балкан

12.01.2017 14:50

Најбоље и најбезболније је да УН и ЕУ политички уклоне Додика са балканских простора јер да не би после морали заустављати рат,који Додик изазива

Name

Логика

12.01.2017 16:32

Ко да ратује, чиме се ратује. Све што оружја има у БиХ неможе наоружати ни двије МЗ. Све што муниције има испуцало би се до подне. Видиш да ни шенлучења више нема а камоли за рат. Када почну дијелити оружје онда га нико не заустави. Додик и Бакир и слични кловнови могу само ћорцима ратовати.

Name

ивана

12.01.2017 16:37

Не он у Београду изазива гадјење својом изјавом како су бољи од СРБИЈАНАЦА и да више воли СРБИЈУ ОД ОНИХ КОЈИ СУ ЈЕ СТВАРАЛИ и који имају државу од 19ог века...

Name

Ре Логика

12.01.2017 17:28

Гдје ти живиш друже :-) па и птице на грани знају да се у Рецимо у Коњицу произведе не хиљаде комада муниције дневно , а таквих постројења имаш свугдје у региону Него овај Миле ти је ко ватра у боровој шуми , само мало вјетра треба па да ово све букне и изгори ко и 90 -тих.

Name

ре.логика

12.01.2017 19:37

У Горазду производе разну муницију у великим количинама па у Коњицу а у Травнику артиљерију,производе веома моцне и великог калибра хаубице а о Вогосци не треба ни говорити јер вец одавно праве гранате.Интересантно да су све ове познате фабрике у Федерацији.

Name

Сипи

12.01.2017 20:52

Најбоље је да Додик објави рат Европској унији па одмах капитулира.тако би нај брже ушли у састав Европске уније

Name

Милан

12.01.2017 21:05

Проблем је сарајевска чаршија која је умислила да је елита и да може стално смишљати смицалице српском народу. И док та елита буде лагала сама себи дотле ће српски народ и Република Српска сматрати Сарајево туђим градом. Ако би сви у БиХ били ријешени да рјешавамо заједничке проблеме (сјетите се поплава 2014) као што су незапосленост, корупција, непотизам, нестручност - лажне дипломе, неодговорност, незаконито богаћење, одлазак стручњака у иностранство, ... За сарајевску чаршију је за све крива Република Српска и српски народ и тако своме народу продају маглу а у Сарајеву магле заиста има у изобиљу.

Name

Ухххх

13.01.2017 08:17

Овај ЛОГИКА оцигледно незна ста је рат, казе циме да се ратује, ови странци једва,цекају да нам узму и ово мало пара сто имамо, да нас наорузају и да се ми медјусобно поубијамо, мозда и хоце да нас се и ријесе на тај нацин, зато памет у главу, је.о вас рат

Name

за Милана

14.01.2017 01:24

..него, Милане, де ти нама реци, ста мисли због цега се Сарајево тако понаса? Само зато сто, ето мрзи србе и све сто је српско, онако из циста мира? Присјети се деведесетих и упитај се ко је тај град скоро 4 године убијао са околних брда. Дај себи одговор на то питање, и све це ти се само казати..

Name

коле

12.01.2017 14:34

Полуписмена,неспособна и похлепна сељацина се дохватио власти! Е па марва нек својој дјеци да пуску у руке и оним мајмунима који га заљубљено гледају!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИМАС ПРАВО

12.01.2017 14:43

Коле

Name

Цар

12.01.2017 15:42

за колета:замолио би те да процитас једну књигу ,која је вазила за националну тајну.која казе :командант ти је и отац и мама "у ратном стању .(сyн цхи)

Name

коле

12.01.2017 17:04

царе> мени и мојој породици је домовина она која даје сансу да зивим достојанствено а не као овдје да ходам крезав и лизем пастету за доруцак!! А ти се дрзи Мила Додика и његових пљацкаса!! и цитај политицке памфлете Снсд а и слусај полуписмене новинаре на РТРС

Name

Треф

12.01.2017 17:45

Браво Коле,нека ратују Додикови балвани. Ја нити цу ратовати нити ме ко може натјерати.

Name

Размисљам

13.01.2017 16:18

Треба јасно реци да не само Додикова реторика угрозава мир у БиХ и региону него и реторика која долази из Сарајева па и из региона.Треба јасно реци да нестабилностБиХ и региону не зависи само од једног цовјека без обзира како се он звао него од вецине политицара у Бих И региону.

Name

за размисљам

14.01.2017 01:27

ма слабо ти размисљас изгледа.. Кад си то цуо да то мрско Сарајево трабуња о отцјепљењу и/или о урусавању дејтонског споразума?

Name

МИлан

12.01.2017 14:35

Додик је Републику Српску и Србе унистио у РС влада бједа и страх Млади бјезе без повратка економски Република Српска је унистена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМЕРИКАНАЦ

12.01.2017 14:41

Ево нека званично питају да ли БИХ градјани желе да се укине ентитет РС неће градјани федерације који ће им клинац бједа јад сиротиња презадуженост. ето нека врате дугове и кредите па ће о томе размислити градјани федерације и то РЕФЕРЕНДУМОМ!?

Name

Цар.

12.01.2017 19:16

Р:коле:нисмо се разумели та наведена књига ,описује технику војсковања ,уколико зелис да презивис уз подрску доброг командујуцег"та књига је кинеска ,и вазила је за војну тајну: дебела 2а столеца то би морао сваки зрео цовек престудирати,пустите Додика. цовекје на првоме месту.војне се годинама приправљају и прерацунавају и опет се негде заломи толико мозда цес сватити.

Name

салко

12.01.2017 14:42

Људи, да сумирамо, рата це бити у 2 слуцаја: 1. Ако ви покусате да отцијепите РС и 2. Ако ми покусамо да укинемо РС. Нама то ни не пада на памет, оваква РС ми не смета и зовите је дрзавом ако вам паше, свеједно ми је, само без отцјепљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Салко

12.01.2017 17:00

Салкице, па што се БиХ одвајала од Југославије? зар не би били сви муслиманни и сви срби у једној држави заједно и у миру као садабу Србији. То је знао Абдић и имао подршку и Гадафија и Хусеина. Ја сам нпр за БиХ када похапсите Орића, Дудаковића Изетбеговића...

Name

Ре Салко

12.01.2017 17:58

Па управо сте ви онда бранили да Муслимани не излазе из Југославије, А сад је улога иста, ви излазите, морацете ви да се борите за Самосталност а Босна нек добија санкције Ко Yу. ВИ ћете на крају добити државу само сто је морате "платити" као и Босна сто је платила... То ти је та Балканска рапсодија... Једино сто треба послије тога нације обновити а како се младез си тура и рада дјецу, боље је не тражите рата јер ће Арапи или Кинези бити већина у земљи Босни... А да се не понављам на земљи Босни сте се родили Али државе никакве не помнијем јер их нисте заслужили. ..

Name

Сви знамо

12.01.2017 14:42

Врло се добро зна ко је ко и ко коме полазе рацуне па и у новинарству а и у политици , стога манте се народе писања убудале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

12.01.2017 14:45

Цека СЕ велицаствени Вуциц из Индије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.01.2017 14:47

Милорад Додик ниста не говори сто није тацно и сто не одговара истини и логицно је да се треба заститити од све вецих напада на Републику Српску и њен народ које долазе од проустаске власти у Хрватској и од босњацких политицара који мрзе српски народ и Републику Српску и то онако патолоски својствено само њима и не могу доцекати да је сто прије нестане али им морам поруцити да це се нацекати веома дуго дуго и на крају то никада неце ни доцекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ревис

12.01.2017 15:42

Драгане не умисљај глупости, брига обицног народа за српску и ста се ради и како зиви у бањалуци. свако се бори за себе и своју фамилију. Политицари су ти који нас нонстоп дрзе под притиском и изазивају страх у нама да би они лаксе владали. а Милорад је број један неприкосновени изазивац.

Name

Ре

12.01.2017 16:01

Ти сваки дан пласирас по неколико ових митоманских коментара. Јасно се види да не зивис овдје нити си био у рату. Да јеси не би то прицао.

Name

Те драгану

12.01.2017 17:06

Драгане пуси мало "цуне"

Name

Дзоо

12.01.2017 17:30

Ја радим СА муслиманима Нико не мрзи Србе него Додика и онакве као његове којим је спас само гузвање јер су свјесни да Мора неко одговара за пропаст насих фирми и банака

Name

Ре дзоо

12.01.2017 17:51

Управо тако, многи од нас раде са другим народом и сви у медијима нас представљају као непријатеље. Није тацно, не мрзимо се (бар не сви) и мрзња је усмјерена ка Додику јер је хускац на рат. И поред тога пласира суси у свом ресторану.

Name

Игор

12.01.2017 14:49

Људи рата неце бити у БиХ из једног јединог разлога а то је нема ко да ратује ! Цуј Додик прави војску ??? Од којих пара , колику це он то војску направити ? Ја сам одратовао цитав рат и назалост због неспособности оних који су водили дрзаву досли смо на то да нас је Дејтон спасио ! Сад имамо то сто имамо. Додик је био "дасак разума" и добро је плацен за то. Ако га неко плати јос једном остајемо без свега јер це ,опет казем назалост , снаге за брза дејства НАТО пакта да повезу насе полицајце, пребијају неки наорузани народ и заврсе са нама врло брзо. Како год било у РС и БиХ јос дуго дуго неце бити могуц нормалан зивот. Зато вас је 10 000 мање сваке године а ја сам само један висе за 2017-у који неце бити са вама, на моју велику радост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2017 16:03

Сретан пут и не даи здравља ни дјеце у рат за митомане и лопове. Било је ста је било, ратовали смо на супротним странама али реално није до нас нити се требамо клати око тога. Доста је висе, треба зивјети. Свако добро.

Name

дамир

12.01.2017 14:50

Овог човјека само рат може спасити људи у памет и кад пане он пашће и остала двојица ратнохушкача

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

12.01.2017 14:55

Ако додје до прекрајања граница, то је рат. А тада се гине. Ја незнам ко би у том рату побједио, али знам ко би изгубио. Обицан народ би платио својим зивотом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ветеран

12.01.2017 15:24

Нико од заговарача рата неби био ни окрзнут, смијем тврдити да неби чули ни топовску паљбу , колико бих се одмакли и бројали своје узете новчанице.

Name

Ре

12.01.2017 16:04

Зато ми који коментарисемо требамо утицати на себе и своје фамилије и дјецу да не иду у никакав рат. Ја као Босњак то циним на својој страни, цините и ви.

Name

нн

12.01.2017 15:04

Додик ником није донео добро а поготову Србима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина!

12.01.2017 15:19

Ако му сада ММФ да трансу кредита јасно је да је Додик цовјек запада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

12.01.2017 16:31

Браво

Name

Деwац

12.01.2017 15:20

Фрајо из Лактаса полако гаси свјетло и ускоро азил у Русији а ти народе врацај паре Ммфу

ОДГОВОРИТЕ
Name

суки

13.01.2017 23:31

какав азил врати паре па на робију.

Name

фројд

12.01.2017 15:20

И Додик и Бакир би ладно поновно увели овај напацени народ у рат само да спасу своје гузице од завора и одговорности предлазем нека се надју негдје на пољу са војском својих присатлица синова кумова и дрзавних ухљеба нек се побију ја за њих ратовати нецу једном јесам висе нецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

12.01.2017 15:44

НЕ Зели он никакву републику републику зеле и воле они који су је стварали деведесетих година он трази белаја да се извуце из овог у цемује

Name

ЈЕДИНИ СПАС

12.01.2017 15:25

ДОДИКУ ЈЕ ЈАСНО, ДА МУ ЈЕ ТО ЈЕДИНИ СПАС ОД СУДСКИХ ПРОЦЕСА ЗА МНОГЕ АФЕРЕ, У КОЈИМА ЈЕ ОН ДИРЕКТНО ИЛИ ИНДИРЕКТНО УКЉУЧЕН !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

12.01.2017 18:04

на мјесту!!!!

Name

XYЗ

12.01.2017 15:34

Ајд не серите, и поред свих глупости које ради гласали сте сви за Милу и сад трпите, укључујући и рат и санкције... нико нема право да приговара. Свако има судбину у својим рукама и има могућност избора. Само тотални кретени као што смо ми можемо 2X доћи у ситуацију да нас бомбардују и да нам уводе санкције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2017 16:06

Не бих рекао да су сви Срби будале, али да вас је лако наговорит то да. Извлаци се неки инат у масини Бакира и Додика. Не дајте се и не креците у авантуре које немају смисла. Само то могу реци.

Name

Ајме, куку, јао

12.01.2017 15:37

Ови аналитичари, за које сматрам да су реални и неутрални, дали су праву дијагнозу стања и опасности која пријети цијелом региону, а можда и шире. Питање је сада ко и шта треба да предузме да се те опасности отклоне. Мислим да би ови аналатичари требали и на то дају одговоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мода ИВ

12.01.2017 17:10

Најбржи и најефикаснији начин да се Додик заустави у свом несретном походу на српски народ је да госпођа в.д. главног тужиоца БиХ, под хитно крене са оптужницом због референдума о дану републике, са приједлогом да се Додику одмах одреди притвор, и то из свих разлога наведених у закону. Ово је давно могао да уради Инцко, да смијени овог ратнохушкачког кабадахију са позиције предсједника РС, али он то није смио учинити из простог разлога што му је недостајала нека ствар. Хајде да видимо хоће ли особа женског пола имати ту ствар, па да нас спаси биједе, ако јој је имало стало до ових јадних грађана у РС, иначе одосмо сви у п... материну.

Name

за Мода ИВ

12.01.2017 18:57

Браво, коментар сасвим на мјесту! Само, Додик ће сигурно окренути полицију РС у своју одбрану кад СИПА дође да га ухапси, и ето ти рата...

Name

МиГ

12.01.2017 22:50

Сваки аналитичар (као овај Јањић) и сваке новине (као Телеграф) причају нешто због неког свог интереса, а овдје је то западни интерес да Срби не таласају него да буду послушни. А Мода ИВ не види једноставно рјешење да Бакир и остали бошњачки политичари престану да атакују на РС, већ да цијели свијет подржи Бакира и сломи сваку реакцију код Срба на његове нападе. Значи, подржава свог ратног хушкача а онда хоће да га други спасавају.

Name

Ласта

12.01.2017 15:41

Не слазем се и неподрзавам Додиково понасање али Бољег од Додика у Р С немамо. Оцете да казете да је Мектиц бољи или неко од његових странацких колега небудимо смјесни. Комплетна политицка сцена је састављена од к...... .Културан народ и академски људи су отјерани из политике то сви виде и знају. Требали би да се помиримо са судбином да смо колонија вец 20 година. И да ово све креира неко из страних земаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2017 17:55

То је донекле тацно, али не слазем се за Мектица. Рецимо Саровиц је добар. Он зна ста је битно, не знам ни сто га изолова Педдy Асхдоун. Безвезе, не сматрам га уопсте лосим цак напротив. И јос несто, имате ви бољих од Додика. Није вам бас сваки политицар толико луд да вас води у рат ради себе.

Name

Рапид БЛ

12.01.2017 15:44

Милорад Додик оваквим својим набуситим понашањем положај Републике Српске још више отежава и погоршава. Следећа транша ММФ кредита неће бити исплаћена и тиме ће финансијска стабилност РС бити доведена у питање. У питање ће бити доведени функционалност буџета и исплате плата и пензија буџетских корисника. Милорад Додик нас на очиглед свих води путем у рат. Тај рат Република Српска не би преживјела. Морамо истини погледати у очи. Милорад Додик очигледно иде на ту карту јер је то једини пут да се он спаси од големе робије која му виси за вратом. Република Српска је данас највише угрожена вођењем погубне политике Милорада Додика и никога више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиГ

12.01.2017 22:53

Па шта предлажеш? Да послушамо Бакира и славимо други дан? А касније и да промијенимо име ентитета кад за то подесе апелацију? А касније и укинемо ентитет? Шта има везе што је 30.000 Срба погинуло за РС, треба се бојати ММФ-а и финансијске несигурности.

Name

Ја па ја

12.01.2017 15:50

Бојкот Русији нећемо извозити јабуке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

12.01.2017 16:00

Није добио Визу за Америку па сад режи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик је

12.01.2017 16:05

Прави господин и још већа сељачина...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

12.01.2017 16:14

Ко це врацати миллијааде дугова када за то додје вријеме?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2017 18:56

Ове године око милијарду камата.Дуг остаје.

Name

роцко

12.01.2017 16:22

Отети Косово је реално, протјерати 200.000 срба из Хрватске је реално, населити толике арапе у БиХ је реално, само кад срби несто тразе то није реално, несретни срби се не смију ујединити јер то као није реално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2017 17:56

Поново лази и митоманија како се не уморите такви као ти? А сто не истразис и не побројис зртве и протјеране на другим странама?

Name

ре роцко

12.01.2017 18:58

Ако би се тако кренули уједињавати по Балкану, не би остало ништа као што јесте. Пукли би Санџак, Војводина, Прешевска долина, цијела БиХ, Македонија... А ти се понашаш као да само Срби имају посебне потребе - има на Балкану још народа који би могли тражити исто за себе.

Name

МиГ

12.01.2017 22:58

Само си се ре роцко мало прешао, Срби нису национална мањина у БиХ већ конститутивни народ. Ми имамо право да се опредјељујемо гдје и у каквој државној заједници ћемо живјети. То што нас силом спречавају неће вјечно трајати.

Name

Коко

12.01.2017 16:26

Ако мисли створити какав сукоб, вријеме је. Обицно и поциње с прољецем. Заиста је упоран у гурању прста у око Америци и ЕУ као да би најсретнији био да га склоне на силу

ОДГОВОРИТЕ
Name

МБ

12.01.2017 16:29

Подвуци це он реп цим му запусе испод гузе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вријеме је за ОДЛАЗАК из ПОЛИТИЧКИХ вода

12.01.2017 16:37

Сад би му најбоље било да Се ПОВУЧЕ ИЗ ПОЛИТИЧКОГ ЖИВОТА ,!! Мање би сносио посљедице које га сигурно неће заобићи чак и ако се повуче из Политике. Боље би било за њега а још боље за народ из РС .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако

12.01.2017 16:57

Ма нек буде ста јос било није а бити неце ниста! Мислијо купити тв од 1500 КМ реко сацекат цу док не видим ста це бити. Ако будем морао бјезат да бар тв не вуцем са собом! А Додо оста без 300 КМ. ПДВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

12.01.2017 20:13

Легенда си

Name

Менсо

12.01.2017 17:01

Искрено,најбоља је солуција да Милорад добије и сљедесе изборе.Нека заврси запоцети посао самоунистења.Република српска неце нестатати то нико и не зели али назалост народ плаца и јос це плацати његове рацуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноудеан

12.01.2017 17:01

Мозете и моземо сваста писати по порталима кад их не цитају они кјима су намијењени..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

12.01.2017 17:24

Најбољи скандал-мајстор на Балкану! Ста ће све њему пасти на памет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Немирко

12.01.2017 17:56

Па опет цемо добити по носу. Рат у Словенији смо изгубили, затим Крајину, велике дјелове Српске изгубили, Косово смо изгубили. Ми у садасњој ситуацији неби могли ни са Фарским острвима ратовати а као друго моја родбина и ја нецемо висе у рат. Зато Додика под хитно у лудару јер НАТО има да нас за један дан развали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пипипи

12.01.2017 19:27

ШТА САМО КОМЕНТАРИШЕТЕ О ДОДИКУ КО БАБЕ А КАД ТРЕБА ПОДРШКА НАТЕРЕНУ ДА СЕ ИЗАЂЕ НА МИТИНГЕ ПРОЗИВ ВЛАСТИ НЕМА ВАС НИГДЕ ______________________

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дууле

12.01.2017 19:36

Народ је крив.Јесу били избори?Јел.доста људи понавља као папагај:сви су исти,Миле је бог,немам за кога гласати итд..итд.Па господо драга Баја је добио изборе гласовима овога народа а не гласовима марсоваца!Слазем се да доста људи који су на буџету за њега гласају.Слазем се да он дио избора и покраде..АЛИ,АЛИ..доста народа који преживљава и који немају марке у џепу за њега гласају,пензионери,борци..Да није тако онда СНСД не би овако убједљиво добио задње изборе.И шта сада народе хоћеш????Јеси га изабрао ???Јесте гласали за СНСД???Јел Миле Бог отац?Јел Миле месија..спасилац?Јел немате за кога гласати??Онда пушке у руке па браните његово дјело и ресторан АГАПЕ нпр..Позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

12.01.2017 19:38

Идеја и ослободјењу и уједињењу свој СРБски земаља Светог Саве које се спомињу у Светосавској Химни у једну недељиву и јединствену Светог Саве СРБију је завјетна мисао свих СРБа Светог Саве. То знаци није Додикова измисљотина вец национални програм Светосавски СРБа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема даље

12.01.2017 20:24

Додик мора одступити с мјеста предсједника РС! Одмах!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ријад

13.01.2017 16:18

Ево ја сам босњак из тузле и не мрзим србе вец мрзим дудука ... А рс ми ниста не смета само макните дудука

Name

Искрено

12.01.2017 20:25

Е мој народе све је то пројектовала агенција сто је Дан Републике Српске резирала. То је наука психологија народа све испланирано и плацено а ви се ту пецате Како сте тако глупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.01.2017 20:33

Па људи ,,Доддику ниста друго не преостаје него да направи рат.. у то примеру све политићне преваре криминал и слично брише и они лопови да не пишем имена имају чисте руке..једини излаз је њима свима да направе опет рат а на људима је да одлуче да живе од идеала или од свог рада

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗН

13.01.2017 22:08

Ста знаци занимање "спољнополитицки коментатор"?

ОДГОВОРИТЕ