"Dodik priziva NATO i nove sankcije"

Koliko su zapaljive izjave Milorada Dodika opasne po region i koliko podsjećaju na scenario devedestih?

Republika Srpska 12.01.2017 | 15:24
"Dodik priziva NATO i nove sankcije"
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik više ne krije da želi Republiku Srpsku izvan Bosne i Hercegovine. Otvoreno govori o referendumu o samostalnosti Srpske, i ujedinjenju sa Srbijom i Crnom Gorom. No, to nije kraj njegovim snovima.

Sada ima i ideju da osnuje vlastitu vojsku. Koliko su takve, zapaljive izjave opasne po region i koliko podsjećaju na scenario devedestih? Najavljujući takav scenario Dodik, kažu analitičari za Telegraf, igra se sa vatrom, izaziva sankcije, pa čak i vojnu intervenciju NATO pakta.

Poznat po oštroj i nacionalističkoj retorici, ovoga puta je Milorad Dodik otišao korak dalje. Realizacije njegovog plana po izlasku Republike Srpske iz sastava BiH, saglasni su analitičari, mogla na kraju da dovede i do novog rata u regionu.

"Ideja Dodika o Velikoj Srbiji sama po sebi je nerealna", rekao je analitičar Dušan Janjić, i istakao da je taj plan opasan.

Janjić pretpostavlja da je Dodik inspiraciju za ovu ideju našao u tome što su se pojavile interpretacije da navodno Putin podržava prekrajanje Balkana i stvaranje neke velike Srbije, koja bi kasnije prikačila i Crnu Goru i dijelove Bosne i Hercegovine.

"Dodik polako ulazi u domen politike koja provocira narušavanje mira i oružane sukobe, a prije svega želi, zbog svog lično nesređenog statusa u odnosima sa SAD i EU i zbog lične ugroženosti njegovog uticaja u Republici Srpskoj, da ponovo posvađa i Srbiju i Srbe sa Zapadom", kaže Janjić.

Spoljnopolitičkog komentatora Boška Jakšića brine što svojim izjavama Dodik uvlači Srbiju u problem. On za Telegraf kaže da je to rizik koji Srbija na sebe ne smije da preuzme kao potpisnik i kao garant Dejtonskog sporazuma.

"Brisel očekuje da Srbija utiče na stabilnost u regionu. Uvlačenje u ovu igru može uticati na brzinu pristupanja Srbije EU", napominje Jakšić.

U BiH mnoge stvari nisu riješene i činjenica je da je ona nefunkcionalna država, ali čini se da Dodik uživa da prkosi Sarajevu, kazao je Jakšić, ali i dodao da se već jednom vidjelo kako poigravanje sa nacionalizmom može da bude tragično.

Janjić, zbog svega navedenog, narednih dana očekuje žestoke odgovore na Dodikove izjave. Prvi je da američka ambasada nije dala vizu Dodiku za ulazak u SAD.

"Razmišlja se i o ekonomskim sankcijama. U NATO postoji i plan ako treba i za oružane intervencije u samoj Srpskoj ukoliko bi Dodik pozvao na referendum za otcepljenje", napomenuo je Janjić.

(Telegraf.rs)

Komentari / 83

Ostavite komentar
Name

NOVINAR

12.01.2017 14:28

Očekujem da Dodik izjavi da je Telegraf muslimanski i automatski je neprijateljski prema srbima i srpskom narodu...............

ODGOVORITE
Name

Delija iz BL

12.01.2017 14:40

Ma nije pro muslimanski već pro Osmanlijski kažu eksperti šaban galijašević i šaban nemanja.

Name

Balkan

12.01.2017 14:50

Najbolje i najbezbolnije je da UN i EU politički uklone Dodika sa balkanskih prostora jer da ne bi posle morali zaustavljati rat,koji Dodik izaziva

Name

Logika

12.01.2017 16:32

Ko da ratuje, čime se ratuje. Sve što oružja ima u BiH nemože naoružati ni dvije MZ. Sve što municije ima ispucalo bi se do podne. Vidiš da ni šenlučenja više nema a kamoli za rat. Kada počnu dijeliti oružje onda ga niko ne zaustavi. Dodik i Bakir i slični klovnovi mogu samo ćorcima ratovati.

Name

ivana

12.01.2017 16:37

Ne on u Beogradu izaziva gadjenje svojom izjavom kako su bolji od SRBIJANACA i da više voli SRBIJU OD ONIH KOJI SU JE STVARALI i koji imaju državu od 19og veka...

Name

Re Logika

12.01.2017 17:28

Gdje ti živiš druže :-) pa i ptice na grani znaju da se u Recimo u Konjicu proizvede ne hiljade komada municije dnevno , a takvih postrojenja imaš svugdje u regionu Nego ovaj Mile ti je ko vatra u borovoj šumi , samo malo vjetra treba pa da ovo sve bukne i izgori ko i 90 -tih.

Name

re.logika

12.01.2017 19:37

U Gorazdu proizvode raznu municiju u velikim količinama pa u Konjicu a u Travniku artiljeriju,proizvode veoma mocne i velikog kalibra haubice a o Vogosci ne treba ni govoriti jer vec odavno prave granate.Interesantno da su sve ove poznate fabrike u Federaciji.

Name

Sipi

12.01.2017 20:52

Najbolje je da Dodik objavi rat Evropskoj uniji pa odmah kapitulira.tako bi naj brže ušli u sastav Evropske unije

Name

Милан

12.01.2017 21:05

Проблем је сарајевска чаршија која је умислила да је елита и да може стално смишљати смицалице српском народу. И док та елита буде лагала сама себи дотле ће српски народ и Република Српска сматрати Сарајево туђим градом. Ако би сви у БиХ били ријешени да рјешавамо заједничке проблеме (сјетите се поплава 2014) као што су незапосленост, корупција, непотизам, нестручност - лажне дипломе, неодговорност, незаконито богаћење, одлазак стручњака у иностранство, ... За сарајевску чаршију је за све крива Република Српска и српски народ и тако своме народу продају маглу а у Сарајеву магле заиста има у изобиљу.

Name

Uhhhh

13.01.2017 08:17

Ovaj LOGIKA ocigledno nezna sta je rat, kaze cime da se ratuje, ovi stranci jedva,cekaju da nam uzmu i ovo malo para sto imamo, da nas naoruzaju i da se mi medjusobno poubijamo, mozda i hoce da nas se i rijese na taj nacin, zato pamet u glavu, je.o vas rat

Name

za Milana

14.01.2017 01:24

..nego, Milane, de ti nama reci, sta misli zbog cega se Sarajevo tako ponasa? Samo zato sto, eto mrzi srbe i sve sto je srpsko, onako iz cista mira? Prisjeti se devedesetih i upitaj se ko je taj grad skoro 4 godine ubijao sa okolnih brda. Daj sebi odgovor na to pitanje, i sve ce ti se samo kazati..

Name

kole

12.01.2017 14:34

Polupismena,nesposobna i pohlepna seljacina se dohvatio vlasti! E pa marva nek svojoj djeci da pusku u ruke i onim majmunima koji ga zaljubljeno gledaju!!

ODGOVORITE
Name

IMAS PRAVO

12.01.2017 14:43

Kole

Name

Car

12.01.2017 15:42

za koleta:zamolio bi te da procitas jednu knjigu ,koja je vazila za nacionalnu tajnu.koja kaze :komandant ti je i otac i mama "u ratnom stanju .(syn chi)

Name

kole

12.01.2017 17:04

care> meni i mojoj porodici je domovina ona koja daje sansu da zivim dostojanstveno a ne kao ovdje da hodam krezav i lizem pastetu za dorucak!! A ti se drzi Mila Dodika i njegovih pljackasa!! i citaj politicke pamflete Snsd a i slusaj polupismene novinare na RTRS

Name

Tref

12.01.2017 17:45

Bravo Kole,neka ratuju Dodikovi balvani. Ja niti cu ratovati niti me ko može natjerati.

Name

Razmisljam

13.01.2017 16:18

Treba jasno reci da ne samo Dodikova retorika ugrozava mir u BiH i regionu nego i retorika koja dolazi iz Sarajeva pa i iz regiona.Treba jasno reci da nestabilnostBiH i regionu ne zavisi samo od jednog covjeka bez obzira kako se on zvao nego od vecine politicara u Bih I regionu.

Name

za razmisljam

14.01.2017 01:27

ma slabo ti razmisljas izgleda.. Kad si to cuo da to mrsko Sarajevo trabunja o otcjepljenju i/ili o urusavanju dejtonskog sporazuma?

Name

MIlan

12.01.2017 14:35

Dodik je Republiku Srpsku i Srbe unistio u RS vlada bjeda i strah Mladi bjeze bez povratka ekonomski Republika Srpska je unistena!

ODGOVORITE
Name

AMERIKANAC

12.01.2017 14:41

Evo neka zvanično pitaju da li BIH gradjani žele da se ukine entitet RS neće gradjani federacije koji će im klinac bjeda jad sirotinja prezaduženost. eto neka vrate dugove i kredite pa će o tome razmisliti gradjani federacije i to REFERENDUMOM!?

Name

Car.

12.01.2017 19:16

R:kole:nismo se razumeli ta navedena knjiga ,opisuje tehniku vojskovanja ,ukoliko zelis da prezivis uz podrsku dobrog komandujuceg"ta knjiga je kineska ,i vazila je za vojnu tajnu: debela 2a stoleca to bi morao svaki zreo covek prestudirati,pustite Dodika. covekje na prvome mestu.vojne se godinama pripravljaju i preracunavaju i opet se negde zalomi toliko mozda ces svatiti.

Name

salko

12.01.2017 14:42

Ljudi, da sumiramo, rata ce biti u 2 slucaja: 1. Ako vi pokusate da otcijepite RS i 2. Ako mi pokusamo da ukinemo RS. Nama to ni ne pada na pamet, ovakva RS mi ne smeta i zovite je drzavom ako vam paše, svejedno mi je, samo bez otcjepljenja.

ODGOVORITE
Name

Re Salko

12.01.2017 17:00

Salkice, pa što se BiH odvajala od Jugoslavije? zar ne bi bili svi muslimanni i svi srbi u jednoj državi zajedno i u miru kao sadabu Srbiji. To je znao Abdić i imao podršku i Gadafija i Huseina. Ja sam npr za BiH kada pohapsite Orića, Dudakovića Izetbegovića...

Name

Re Salko

12.01.2017 17:58

Pa upravo ste vi onda branili da Muslimani ne izlaze iz Jugoslavije, A sad je uloga ista, vi izlazite, moracete vi da se borite za Samostalnost a Bosna nek dobija sankcije Ko Yu. VI ćete na kraju dobiti državu samo sto je morate "platiti" kao i Bosna sto je platila... To ti je ta Balkanska rapsodija... Jedino sto treba poslije toga nacije obnoviti a kako se mladez si tura i rada djecu, bolje je ne tražite rata jer će Arapi ili Kinezi biti većina u zemlji Bosni... A da se ne ponavljam na zemlji Bosni ste se rodili Ali države nikakve ne pomnijem jer ih niste zaslužili. ..

Name

Svi znamo

12.01.2017 14:42

Vrlo se dobro zna ko je ko i ko kome polaze racune pa i u novinarstvu a i u politici , stoga mante se narode pisanja ubudale.

ODGOVORITE
Name

Dzoo

12.01.2017 14:45

Ceka SE velicastveni Vucic iz Indije!

ODGOVORITE
Name

Dragan

12.01.2017 14:47

Milorad Dodik nista ne govori sto nije tacno i sto ne odgovara istini i logicno je da se treba zastititi od sve vecih napada na Republiku Srpsku i njen narod koje dolaze od proustaske vlasti u Hrvatskoj i od bosnjackih politicara koji mrze srpski narod i Republiku Srpsku i to onako patoloski svojstveno samo njima i ne mogu docekati da je sto prije nestane ali im moram poruciti da ce se nacekati veoma dugo dugo i na kraju to nikada nece ni docekati.

ODGOVORITE
Name

Revis

12.01.2017 15:42

Dragane ne umisljaj gluposti, briga obicnog naroda za srpsku i sta se radi i kako zivi u banjaluci. svako se bori za sebe i svoju familiju. Politicari su ti koji nas nonstop drze pod pritiskom i izazivaju strah u nama da bi oni lakse vladali. a Milorad je broj jedan neprikosnoveni izazivac.

Name

Re

12.01.2017 16:01

Ti svaki dan plasiras po nekoliko ovih mitomanskih komentara. Jasno se vidi da ne zivis ovdje niti si bio u ratu. Da jesi ne bi to pricao.

Name

Te draganu

12.01.2017 17:06

Dragane pusi malo "cune"

Name

Dzoo

12.01.2017 17:30

Ja radim SA muslimanima Niko ne mrzi Srbe nego Dodika i onakve kao njegove kojim je spas samo guzvanje jer su svjesni da Mora neko odgovara za propast nasih firmi i banaka

Name

Re dzoo

12.01.2017 17:51

Upravo tako, mnogi od nas rade sa drugim narodom i svi u medijima nas predstavljaju kao neprijatelje. Nije tacno, ne mrzimo se (bar ne svi) i mrznja je usmjerena ka Dodiku jer je huskac na rat. I pored toga plasira susi u svom restoranu.

Name

Igor

12.01.2017 14:49

Ljudi rata nece biti u BiH iz jednog jedinog razloga a to je nema ko da ratuje ! Cuj Dodik pravi vojsku ??? Od kojih para , koliku ce on to vojsku napraviti ? Ja sam odratovao citav rat i nazalost zbog nesposobnosti onih koji su vodili drzavu dosli smo na to da nas je Dejton spasio ! Sad imamo to sto imamo. Dodik je bio "dasak razuma" i dobro je placen za to. Ako ga neko plati jos jednom ostajemo bez svega jer ce ,opet kazem nazalost , snage za brza dejstva NATO pakta da povezu nase policajce, prebijaju neki naoruzani narod i zavrse sa nama vrlo brzo. Kako god bilo u RS i BiH jos dugo dugo nece biti moguc normalan zivot. Zato vas je 10 000 manje svake godine a ja sam samo jedan vise za 2017-u koji nece biti sa vama, na moju veliku radost.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2017 16:03

Sretan put i ne dai zdravlja ni djece u rat za mitomane i lopove. Bilo je sta je bilo, ratovali smo na suprotnim stranama ali realno nije do nas niti se trebamo klati oko toga. Dosta je vise, treba zivjeti. Svako dobro.

Name

damir

12.01.2017 14:50

Ovog čovjeka samo rat može spasiti ljudi u pamet i kad pane on pašće i ostala dvojica ratnohuškača

ODGOVORITE
Name

d

12.01.2017 14:55

Ako dodje do prekrajanja granica, to je rat. A tada se gine. Ja neznam ko bi u tom ratu pobjedio, ali znam ko bi izgubio. Obican narod bi platio svojim zivotom.

ODGOVORITE
Name

veteran

12.01.2017 15:24

Niko od zagovarača rata nebi bio ni okrznut, smijem tvrditi da nebi čuli ni topovsku paljbu , koliko bih se odmakli i brojali svoje uzete novčanice.

Name

Re

12.01.2017 16:04

Zato mi koji komentarisemo trebamo uticati na sebe i svoje familije i djecu da ne idu u nikakav rat. Ja kao Bosnjak to cinim na svojoj strani, cinite i vi.

Name

nn

12.01.2017 15:04

Dodik nikom nije doneo dobro a pogotovu Srbima !

ODGOVORITE
Name

Istina!

12.01.2017 15:19

Ako mu sada MMF da transu kredita jasno je da je Dodik covjek zapada.

ODGOVORITE
Name

bravo

12.01.2017 16:31

Bravo

Name

Dewac

12.01.2017 15:20

Frajo iz Laktasa polako gasi svjetlo i uskoro azil u Rusiji a ti narode vracaj pare Mmfu

ODGOVORITE
Name

suki

13.01.2017 23:31

kakav azil vrati pare pa na robiju.

Name

frojd

12.01.2017 15:20

I Dodik i Bakir bi ladno ponovno uveli ovaj napaceni narod u rat samo da spasu svoje guzice od zavora i odgovornosti predlazem neka se nadju negdje na polju sa vojskom svojih prisatlica sinova kumova i drzavnih uhljeba nek se pobiju ja za njih ratovati necu jednom jesam vise necu

ODGOVORITE
Name

Borac

12.01.2017 15:44

NE Zeli on nikakvu republiku republiku zele i vole oni koji su je stvarali devedesetih godina on trazi belaja da se izvuce iz ovog u cemuje

Name

JEDINI SPAS

12.01.2017 15:25

DODIKU JE JASNO, DA MU JE TO JEDINI SPAS OD SUDSKIH PROCESA ZA MNOGE AFERE, U KOJIMA JE ON DIREKTNO ILI INDIREKTNO UKLJUČEN !!!

ODGOVORITE
Name

Komentar

12.01.2017 18:04

na mjestu!!!!

Name

XYZ

12.01.2017 15:34

Ajd ne serite, i pored svih gluposti koje radi glasali ste svi za Milu i sad trpite, uključujući i rat i sankcije... niko nema pravo da prigovara. Svako ima sudbinu u svojim rukama i ima mogućnost izbora. Samo totalni kreteni kao što smo mi možemo 2X doći u situaciju da nas bombarduju i da nam uvode sankcije.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2017 16:06

Ne bih rekao da su svi Srbi budale, ali da vas je lako nagovorit to da. Izvlaci se neki inat u masini Bakira i Dodika. Ne dajte se i ne krecite u avanture koje nemaju smisla. Samo to mogu reci.

Name

Ajme, kuku, jao

12.01.2017 15:37

Ovi analitičari, za koje smatram da su realni i neutralni, dali su pravu dijagnozu stanja i opasnosti koja prijeti cijelom regionu, a možda i šire. Pitanje je sada ko i šta treba da preduzme da se te opasnosti otklone. Mislim da bi ovi analatičari trebali i na to daju odgovore

ODGOVORITE
Name

Moda IV

12.01.2017 17:10

Najbrži i najefikasniji način da se Dodik zaustavi u svom nesretnom pohodu na srpski narod je da gospođa v.d. glavnog tužioca BiH, pod hitno krene sa optužnicom zbog referenduma o danu republike, sa prijedlogom da se Dodiku odmah odredi pritvor, i to iz svih razloga navedenih u zakonu. Ovo je davno mogao da uradi Incko, da smijeni ovog ratnohuškačkog kabadahiju sa pozicije predsjednika RS, ali on to nije smio učiniti iz prostog razloga što mu je nedostajala neka stvar. Hajde da vidimo hoće li osoba ženskog pola imati tu stvar, pa da nas spasi bijede, ako joj je imalo stalo do ovih jadnih građana u RS, inače odosmo svi u p... materinu.

Name

za Moda IV

12.01.2017 18:57

Bravo, komentar sasvim na mjestu! Samo, Dodik će sigurno okrenuti policiju RS u svoju odbranu kad SIPA dođe da ga uhapsi, i eto ti rata...

Name

MiG

12.01.2017 22:50

Svaki analitičar (kao ovaj Janjić) i svake novine (kao Telegraf) pričaju nešto zbog nekog svog interesa, a ovdje je to zapadni interes da Srbi ne talasaju nego da budu poslušni. A Moda IV ne vidi jednostavno rješenje da Bakir i ostali bošnjački političari prestanu da atakuju na RS, već da cijeli svijet podrži Bakira i slomi svaku reakciju kod Srba na njegove napade. Znači, podržava svog ratnog huškača a onda hoće da ga drugi spasavaju.

Name

Lasta

12.01.2017 15:41

Ne slazem se i nepodrzavam Dodikovo ponasanje ali Boljeg od Dodika u R S nemamo. Ocete da kazete da je Mektic bolji ili neko od njegovih stranackih kolega nebudimo smjesni. Kompletna politicka scena je sastavljena od k...... .Kulturan narod i akademski ljudi su otjerani iz politike to svi vide i znaju. Trebali bi da se pomirimo sa sudbinom da smo kolonija vec 20 godina. I da ovo sve kreira neko iz stranih zemalja.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2017 17:55

To je donekle tacno, ali ne slazem se za Mektica. Recimo Sarovic je dobar. On zna sta je bitno, ne znam ni sto ga izolova Peddy Ashdoun. Bezveze, ne smatram ga uopste losim cak naprotiv. I jos nesto, imate vi boljih od Dodika. Nije vam bas svaki politicar toliko lud da vas vodi u rat radi sebe.

Name

Rapid BL

12.01.2017 15:44

Milorad Dodik ovakvim svojim nabusitim ponašanjem položaj Republike Srpske još više otežava i pogoršava. Sledeća tranša MMF kredita neće biti isplaćena i time će finansijska stabilnost RS biti dovedena u pitanje. U pitanje će biti dovedeni funkcionalnost budžeta i isplate plata i penzija budžetskih korisnika. Milorad Dodik nas na očigled svih vodi putem u rat. Taj rat Republika Srpska ne bi preživjela. Moramo istini pogledati u oči. Milorad Dodik očigledno ide na tu kartu jer je to jedini put da se on spasi od goleme robije koja mu visi za vratom. Republika Srpska je danas najviše ugrožena vođenjem pogubne politike Milorada Dodika i nikoga više.

ODGOVORITE
Name

MiG

12.01.2017 22:53

Pa šta predlažeš? Da poslušamo Bakira i slavimo drugi dan? A kasnije i da promijenimo ime entiteta kad za to podese apelaciju? A kasnije i ukinemo entitet? Šta ima veze što je 30.000 Srba poginulo za RS, treba se bojati MMF-a i finansijske nesigurnosti.

Name

Ja pa ja

12.01.2017 15:50

Bojkot Rusiji nećemo izvoziti jabuke

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

12.01.2017 16:00

Nije dobio Vizu za Ameriku pa sad reži

ODGOVORITE
Name

Dodik je

12.01.2017 16:05

Pravi gospodin i još veća seljačina...

ODGOVORITE
Name

Penzioner

12.01.2017 16:14

Ko ce vracati millijaade dugova kada za to dodje vrijeme?

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2017 18:56

Ove godine oko milijardu kamata.Dug ostaje.

Name

rocko

12.01.2017 16:22

Oteti Kosovo je realno, protjerati 200.000 srba iz Hrvatske je realno, naseliti tolike arape u BiH je realno, samo kad srbi nesto traze to nije realno, nesretni srbi se ne smiju ujediniti jer to kao nije realno.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2017 17:56

Ponovo lazi i mitomanija kako se ne umorite takvi kao ti? A sto ne istrazis i ne pobrojis zrtve i protjerane na drugim stranama?

Name

re rocko

12.01.2017 18:58

Ako bi se tako krenuli ujedinjavati po Balkanu, ne bi ostalo ništa kao što jeste. Pukli bi Sandžak, Vojvodina, Preševska dolina, cijela BiH, Makedonija... A ti se ponašaš kao da samo Srbi imaju posebne potrebe - ima na Balkanu još naroda koji bi mogli tražiti isto za sebe.

Name

MiG

12.01.2017 22:58

Samo si se re rocko malo prešao, Srbi nisu nacionalna manjina u BiH već konstitutivni narod. Mi imamo pravo da se opredjeljujemo gdje i u kakvoj državnoj zajednici ćemo živjeti. To što nas silom sprečavaju neće vječno trajati.

Name

Koko

12.01.2017 16:26

Ako misli stvoriti kakav sukob, vrijeme je. Obicno i pocinje s proljecem. Zaista je uporan u guranju prsta u oko Americi i EU kao da bi najsretniji bio da ga sklone na silu

ODGOVORITE
Name

MB

12.01.2017 16:29

Podvuci ce on rep cim mu zapuse ispod guze.

ODGOVORITE
Name

Vrijeme je za ODLAZAK iz POLITIČKIH voda

12.01.2017 16:37

Sad bi mu najbolje bilo da Se POVUČE IZ POLITIČKOG ŽIVOTA ,!! Manje bi snosio posljedice koje ga sigurno neće zaobići čak i ako se povuče iz Politike. Bolje bi bilo za njega a još bolje za narod iz RS .

ODGOVORITE
Name

ako

12.01.2017 16:57

Ma nek bude sta jos bilo nije a biti nece nista! Mislijo kupiti tv od 1500 KM reko sacekat cu dok ne vidim sta ce biti. Ako budem morao bjezat da bar tv ne vucem sa sobom! A Dodo osta bez 300 KM. PDV.

ODGOVORITE
Name

Nerko

12.01.2017 20:13

Legenda si

Name

Menso

12.01.2017 17:01

Iskreno,najbolja je solucija da Milorad dobije i sljedese izbore.Neka zavrsi zapoceti posao samounistenja.Republika srpska nece nestatati to niko i ne zeli ali nazalost narod placa i jos ce placati njegove racune.

ODGOVORITE
Name

snoudean

12.01.2017 17:01

Mozete i mozemo svasta pisati po portalima kad ih ne citaju oni kjima su namijenjeni..

ODGOVORITE
Name

mami

12.01.2017 17:24

Najbolji skandal-majstor na Balkanu! Sta će sve njemu pasti na pamet!

ODGOVORITE
Name

Mirko Nemirko

12.01.2017 17:56

Pa opet cemo dobiti po nosu. Rat u Sloveniji smo izgubili, zatim Krajinu, velike djelove Srpske izgubili, Kosovo smo izgubili. Mi u sadasnjoj situaciji nebi mogli ni sa Farskim ostrvima ratovati a kao drugo moja rodbina i ja necemo vise u rat. Zato Dodika pod hitno u ludaru jer NATO ima da nas za jedan dan razvali.

ODGOVORITE
Name

pipipi

12.01.2017 19:27

ŠTA SAMO KOMENTARIŠETE O DODIKU KO BABE A KAD TREBA PODRŠKA NATERENU DA SE IZAĐE NA MITINGE PROZIV VLASTI NEMA VAS NIGDE ______________________

ODGOVORITE
Name

Duule

12.01.2017 19:36

Narod je kriv.Jesu bili izbori?Jel.dosta ljudi ponavlja kao papagaj:svi su isti,Mile je bog,nemam za koga glasati itd..itd.Pa gospodo draga Baja je dobio izbore glasovima ovoga naroda a ne glasovima marsovaca!Slazem se da dosta ljudi koji su na budžetu za njega glasaju.Slazem se da on dio izbora i pokrade..ALI,ALI..dosta naroda koji preživljava i koji nemaju marke u džepu za njega glasaju,penzioneri,borci..Da nije tako onda SNSD ne bi ovako ubjedljivo dobio zadnje izbore.I šta sada narode hoćeš????Jesi ga izabrao ???Jeste glasali za SNSD???Jel Mile Bog otac?Jel Mile mesija..spasilac?Jel nemate za koga glasati??Onda puške u ruke pa branite njegovo djelo i restoran AGAPE npr..Pozz

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

12.01.2017 19:38

Ideja i oslobodjenju i ujedinjenju svoj SRBski zemalja Svetog Save koje se spominju u Svetosavskoj Himni u jednu nedeljivu i jedinstvenu Svetog Save SRBiju je zavjetna misao svih SRBa Svetog Save. To znaci nije Dodikova izmisljotina vec nacionalni program Svetosavski SRBa.

ODGOVORITE
Name

Nema dalje

12.01.2017 20:24

Dodik mora odstupiti s mjesta predsjednika RS! Odmah!

ODGOVORITE
Name

Rijad

13.01.2017 16:18

Evo ja sam bosnjak iz tuzle i ne mrzim srbe vec mrzim duduka ... A rs mi nista ne smeta samo maknite duduka

Name

Iskreno

12.01.2017 20:25

E moj narode sve je to projektovala agencija sto je Dan Republike Srpske rezirala. To je nauka psihologija naroda sve isplanirano i placeno a vi se tu pecate Kako ste tako glupi

ODGOVORITE
Name

borac

12.01.2017 20:33

Pa ljudi ,,Doddiku nista drugo ne preostaje nego da napravi rat.. u to primeru sve politićne prevare kriminal i slično briše i oni lopovi da ne pišem imena imaju čiste ruke..jedini izlaz je njima svima da naprave opet rat a na ljudima je da odluče da žive od ideala ili od svog rada

ODGOVORITE
Name

ZN

13.01.2017 22:08

Sta znaci zanimanje "spoljnopoliticki komentator"?

ODGOVORITE