Моуче: У спору сам са Звездом око дуговања!

Али сам спреман да дам новац како би играо у Аргентини! Офанзивни везиста одлучан у намери да у најкраћем року напусти стадион Рајко Митић, али у овом тренутку преговара око исплаћења заосталих зарада.

Фудбал 13.01.2017 | 22:30
Моуче: У спору сам са Звездом око дуговања!
Пабло Моуче жели што пре да раскине сарадњу са Црвеном звездом и врати се у родну Аргентину. У разговору за аргентински Оле, офазнзивни везиста поручује да још није измирио сва дуговања са српским шампионом, али је очигледно спреман и да се одрекне значајног финансијског колача како би поново заиграо у својој земљи.

Протеклих дана за његово име везивао се Сан Лоренцо, а сада се помиње и Бока. Од раније су у игри и тимови из Колумбије и Чилеа.

"У спору сам са клубом за нека дуговања, али спреман сам да дам новац да би играо у Аргентини. Ствари у Србији нису прошле онако како смо мислили и покушавамо да пронађемо решење за раскид. Био бих срећан да заиграм тамо где желим", рекао је Моуче, који је под уговором са бразилским Палмеирасом до лета 2019. године, а у Црвеној звезди је био на шестомесечној позајмици.

Евентуални повратак у матичну Боку би био ново остварење сна за Моучеа, мада је и Сан Лоренцо изузетно примамљив.

"Ја сам спреман да саслушам било који клуб из Аргентине, али из Боке ме нико није звао. Сан Лоренцо је велики клуб и врло озбиљна институција", додао је Моуче и напоменуо да је у Ланусу прошле сезоне доживео невероватне тренутке.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар