Mouče: U sporu sam sa Zvezdom oko dugovanja!

Ali sam spreman da dam novac kako bi igrao u Argentini! Ofanzivni vezista odlučan u nameri da u najkraćem roku napusti stadion Rajko Mitić, ali u ovom trenutku pregovara oko isplaćenja zaostalih zarada.

Fudbal 13.01.2017 | 22:30
Mouče: U sporu sam sa Zvezdom oko dugovanja!
Pablo Mouče želi što pre da raskine saradnju sa Crvenom zvezdom i vrati se u rodnu Argentinu. U razgovoru za argentinski Ole, ofaznzivni vezista poručuje da još nije izmirio sva dugovanja sa srpskim šampionom, ali je očigledno spreman i da se odrekne značajnog finansijskog kolača kako bi ponovo zaigrao u svojoj zemlji.

Proteklih dana za njegovo ime vezivao se San Lorenco, a sada se pominje i Boka. Od ranije su u igri i timovi iz Kolumbije i Čilea.

"U sporu sam sa klubom za neka dugovanja, ali spreman sam da dam novac da bi igrao u Argentini. Stvari u Srbiji nisu prošle onako kako smo mislili i pokušavamo da pronađemo rešenje za raskid. Bio bih srećan da zaigram tamo gde želim", rekao je Mouče, koji je pod ugovorom sa brazilskim Palmeirasom do leta 2019. godine, a u Crvenoj zvezdi je bio na šestomesečnoj pozajmici.

Eventualni povratak u matičnu Boku bi bio novo ostvarenje sna za Moučea, mada je i San Lorenco izuzetno primamljiv.

"Ja sam spreman da saslušam bilo koji klub iz Argentine, ali iz Boke me niko nije zvao. San Lorenco je veliki klub i vrlo ozbiljna institucija", dodao je Mouče i napomenuo da je u Lanusu prošle sezone doživeo neverovatne trenutke.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar