Чаробњак из Оза: Ђоковић, Мелбурн и јака симболика броја седам!

Тениска сезона је почела спектакуларно... У финалу турнира у Дохи, Новак Ђоковић је показао Ендију Мареју да жели да се врати на трон. Аустралијан опен је омиљени Нолетов Гренд слем. Ове године у Мелбурну ће све бити у знаку броја седам.

Тенис 14.01.2017 | 12:45
Чаробњак из Оза: Ђоковић, Мелбурн и јака симболика броја седам!
За “Скајспортс” Новак Ђоковић је “чаробњак из Оза”. Србинова борба за седму титулу на Аустралијан опену најављена је спектакуларно. Наш ас има прилику да престигне Роја Емерсона по броју освојених наслова у првом Гренд слему у сезони (Емерсон има шест) и тако поново упише своје име у историју. У Дохи је показао да се полако враћа у стару форму, а Аустралијан опен биће прилика за нови корак даље.

Ове године, симболика броја седам је јака, а Ђоковић је имао спреман одговор на питање новинара.

- Осећам се феноменално, као и сви играчи када се приближава велики турнир. Мислим да је Аустралијан опен највећи Гренд слем. Нова 2017. година је почела, ја се надам седмој титули. Нисам нумеролог, али звучи добро. Мотивисан сам да направим добар резултат, почетак је сезоне и одмах први велики турнир. Сигуран сам да нисам једини који се тако осећа - поручио је Новак Ђоковић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар