Čarobnjak iz Oza: Đoković, Melburn i jaka simbolika broja sedam!

Teniska sezona je počela spektakularno... U finalu turnira u Dohi, Novak Đoković je pokazao Endiju Mareju da želi da se vrati na tron. Australijan open je omiljeni Noletov Grend slem. Ove godine u Melburnu će sve biti u znaku broja sedam.

Tenis 14.01.2017 | 12:45
Čarobnjak iz Oza: Đoković, Melburn i jaka simbolika broja sedam!
Za “Skajsports” Novak Đoković je “čarobnjak iz Oza”. Srbinova borba za sedmu titulu na Australijan openu najavljena je spektakularno. Naš as ima priliku da prestigne Roja Emersona po broju osvojenih naslova u prvom Grend slemu u sezoni (Emerson ima šest) i tako ponovo upiše svoje ime u istoriju. U Dohi je pokazao da se polako vraća u staru formu, a Australijan open biće prilika za novi korak dalje.

Ove godine, simbolika broja sedam je jaka, a Đoković je imao spreman odgovor na pitanje novinara.

- Osećam se fenomenalno, kao i svi igrači kada se približava veliki turnir. Mislim da je Australijan open najveći Grend slem. Nova 2017. godina je počela, ja se nadam sedmoj tituli. Nisam numerolog, ali zvuči dobro. Motivisan sam da napravim dobar rezultat, početak je sezone i odmah prvi veliki turnir. Siguran sam da nisam jedini koji se tako oseća - poručio je Novak Đoković.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar