Талибани објавили снимак талаца

Талибани су објавили видео-снимак на коме се виде један Аустралијанац и један Американац које су отели прошле године у Авганистану.

Свијет 12.01.2017 | 10:35
Талибани објавили снимак талаца
Американац Кевин Кинг и Аустралијанац Тимоти Викис радили су као професори на Америчком универзитету Авганистана у Кабулу. Они су отети у августу из свог возила испред зграде Универзитета.

Касније тог мјесеца америчке снаге у Авганистану нису успјеле да их спасу, саопштио је Пентагон, пренио је ББЦ.

На снимку, који наводно датира од 1. јануара и који је објављен на интернету, Кинг и Викис кажу да их држе у "добром стању".

Они, такође, апелују да новоизабрани амерички предсједник Доналд Трамп понуди размјену заробљеника рекавши да ће они бити убијени ако то не учини.Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yугословен

12.01.2017 11:23

СТА ЦЕТЕ ТАМО БЕРИ ГЉИВЕ ОКО СВОЈЕ ЊИВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

12.01.2017 22:05

Досад би неко изникао ни од куд и помогао ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

10.11.00

13.01.2017 00:29

Радеци а Афгханцима знам да их тудја немоц забавља - мускарце. Зене су у вецини слуцајева добре и цуди ме да им нису помогле да побјегну. У Баграму Американци доводе дјецаке. Нису тамо само затвореници. Тамо је и војни куплерај. Аустралијанци су као и Енглези кукавице кад нису у цопору. Зелим им да изидју зиви и да се висе никад не врата у Афганистан само зато сто странци не плацају порез на плату.