Talibani objavili snimak talaca

Talibani su objavili video-snimak na kome se vide jedan Australijanac i jedan Amerikanac koje su oteli prošle godine u Avganistanu.

Svijet 12.01.2017 | 10:35
Talibani objavili snimak talaca
Amerikanac Kevin King i Australijanac Timoti Vikis radili su kao profesori na Američkom univerzitetu Avganistana u Kabulu. Oni su oteti u avgustu iz svog vozila ispred zgrade Univerziteta.

Kasnije tog mjeseca američke snage u Avganistanu nisu uspjele da ih spasu, saopštio je Pentagon, prenio je BBC.

Na snimku, koji navodno datira od 1. januara i koji je objavljen na internetu, King i Vikis kažu da ih drže u "dobrom stanju".

Oni, takođe, apeluju da novoizabrani američki predsjednik Donald Tramp ponudi razmjenu zarobljenika rekavši da će oni biti ubijeni ako to ne učini.Izvor: Srna

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

yugosloven

12.01.2017 11:23

STA CETE TAMO BERI GLJIVE OKO SVOJE NJIVE

ODGOVORITE
Name

12.01.2017 22:05

Dosad bi neko iznikao ni od kud i pomogao ti.

ODGOVORITE
Name

10.11.00

13.01.2017 00:29

Radeci a Afghancima znam da ih tudja nemoc zabavlja - muskarce. Zene su u vecini slucajeva dobre i cudi me da im nisu pomogle da pobjegnu. U Bagramu Amerikanci dovode djecake. Nisu tamo samo zatvorenici. Tamo je i vojni kupleraj. Australijanci su kao i Englezi kukavice kad nisu u coporu. Zelim im da izidju zivi i da se vise nikad ne vrata u Afganistan samo zato sto stranci ne placaju porez na platu.