Радник започео зимске припреме

Након краће паузе, ФК “Радник”, Бијељина почео је припреме за наставак сезоне.

Република Српска 11.01.2017 | 20:20
Радник започео зимске припреме
Предсједник клуба Младен Крстајић је на данашњој конференцији за новинаре истакао да је протекли период искориштен за консолидацију и побољшање. Клуб је ојачан двојицом нових играча на позицијама нападача и задњег везног, а то су Един Адемовић и Филип Стојановић.

"Имамо у плану, уколико буде прилике адекватно појачање – још један задњи везни и централни бек са тенденцијом да је љевак", истакао је предсједник фудбалског клуба “Радник”, Младен Крстајић.



"Обећавамо да ћемо бити максимално професионални и озбиљни, као и до сада и да ћемо учинити све да испунимо циљеве које је овај клуб себи зацртао. Било је довољно времена да се играчи освјеже у овој паузи, имали су посебан програм рада. Контролу и иницијално стање провјерићемо у наредна три дана кроз тестове и љекарске прегледе", поручио је шеф стручног штаба, Небојша Милошевић.

Временске прилике ће нам диктирати обим рада у првом периоду. Порадићемо и на унапређењу инфраструктурног дијела у нашем клубу, поручили су на данашњој конференцији.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар