Radnik započeo zimske pripreme

Nakon kraće pauze, FK “Radnik”, Bijeljina počeo je pripreme za nastavak sezone.

Republika Srpska 11.01.2017 | 20:20
Radnik započeo zimske pripreme
Predsjednik kluba Mladen Krstajić je na današnjoj konferenciji za novinare istakao da je protekli period iskorišten za konsolidaciju i poboljšanje. Klub je ojačan dvojicom novih igrača na pozicijama napadača i zadnjeg veznog, a to su Edin Ademović i Filip Stojanović.

"Imamo u planu, ukoliko bude prilike adekvatno pojačanje – još jedan zadnji vezni i centralni bek sa tendencijom da je ljevak", istakao je predsjednik fudbalskog kluba “Radnik”, Mladen Krstajić.



"Obećavamo da ćemo biti maksimalno profesionalni i ozbiljni, kao i do sada i da ćemo učiniti sve da ispunimo ciljeve koje je ovaj klub sebi zacrtao. Bilo je dovoljno vremena da se igrači osvježe u ovoj pauzi, imali su poseban program rada. Kontrolu i inicijalno stanje provjerićemo u naredna tri dana kroz testove i ljekarske preglede", poručio je šef stručnog štaba, Nebojša Milošević.

Vremenske prilike će nam diktirati obim rada u prvom periodu. Poradićemo i na unapređenju infrastrukturnog dijela u našem klubu, poručili su na današnjoj konferenciji.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar