Пораз на изборима био би мој одлазак

Премијер Србије Александар Вучић рекао је да би пораз кандидата СНС на председничким изборима значио његов одлазак са функције шефа Владе.

Србија 11.01.2017 | 15:48
Пораз на изборима био би мој одлазак
"Нема никакве сумње да пораз на председничким изборима не мора да значи одлазак свих министара или промену структуре политичких странака у влади, али свакако значи мој одлазак", закључио је Вучић, који се налази у вишедневној посети Индији.

Премијер Александар Вучић је раније изјавио да су председнички избори питање опредељивања Србије којим ће путем ићи у будућности.

Како је тада навео, уколико победе “они који су већ победили – Јанковић, Јеремић, Шешељ – то ће имати значајне последице за будућност“.

"То значи да људи желе промену политике и да сматрају да ово што ми радимо није добро. Не мислим да је то тако, мислим да би тако нешто било погубно, али у вољу народа никада не бих улазио“, рекао је Вучић.

Осим тога, он је тада истакао да би кохабитација значила да би председник “свакога дана нешто звоцао, имао сва права и никакве обавезе“.

"Влада док ради, тај неко би седео, а Николић то никада није радио, и свакога дана би нешто звоцао. Имао би сва права, никакве обавезе. Питам вас, а шта су урадили ти што критикују? Треба нам неко ко ће да ради са владом, у мрцварењу земље не желим да учествујем“, навео је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пики

11.01.2017 20:16

Требао би сам отици и поведи друга милета са собом

ОДГОВОРИТЕ