Вест Бромвич Албион помјера границе и завршава рекордни трансфер!

Габијадини од 22.000.000 и уговор од 15.000.000 евра! Стиже замена за одлазећег Саида Берахина! Уколико Дроздови заврше највећи трансфер у историји клуба, Стоук ће вероватно добити енглеског нападача.

Фудбал 12.01.2017 | 13:00
Вест Бромвич Албион помјера границе и завршава рекордни трансфер!
Лудница која већ две године кружи око Саида Берахина могла би коначно да се заврши ове зиме, а исход ове сапунице зависиће сада од једног човека - Манола Габијадинија!

Чизму је нешто после поднева потресла озбиљна вест - ВБА се јавио Наполију и спреман је да разбије касу како би завршио највећи трансфер у клупској историји. Габијадини је мета, за кога је ВБА спреман да издвоји рекордних 20.000.000 евра, уз још два милиона на име бонуса! 

Ову вест пласирала је угледна италијанска телевизија Раи, заједно са њиховим стручњаком за трансфере Ћиром Венератом!

Дакле, ВБА је спреман да плати Наполију тражених 20.000.000 евра и са додатних два милиона осигура највећи потпис у историји клуба са Хоторнса. Габијадинију се спрема фантастичан уговор, укупне вредности 15.000.000 евра! Односно - петогодишња сарадња са сезонском платом од 3.000.000 евра. 

Габијадини је тема о којој се доста коментарише последњих недеља у Италији! Момак који је последњих недеља израстао у хероја Наполија са три узастопна и важна гола у исто толико утакмица сада се налази на великој клацкалици. Тренер Маурицио Сари рекао је недавно да не зна ништа о томе да је Маноло Габијадини на прагу одласка из клуба, али оставио је одређени простор тиме што је рекао да би добро било сачекати крај прелазног рока, како би се видели коначни резултати. 

Можда је ово била понуда коју су Наполи и Габијадини чекали. Уколико пристане да дође на Хоторнс постаће најскупље појачање, а за партнера у нападу имаће досадашњег рекордера Саломона Рондона од 17.000.000 евра. Исто, то ће аутоматски значити да ће Берахино коначно отићи затворити једно од најнеизвеснијих поглавља у последњих неколико прелазних рокова. 

Подсетимо, Стоук је већ послао понуду од 14.500.000 евра за Берахина коме уговор истиче на лето. Енглески центарфор одбио је да продужи сарадњу са Дроздовима, а Потерси би да обезбеде велики потпис по сваку цену. И управо би тај новац ишао за финансирање Габијадинијевог трансфера. 

Видећемо шта ће Италијан рећи. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар