Vest Bromvič Albion pomjera granice i završava rekordni transfer!

Gabijadini od 22.000.000 i ugovor od 15.000.000 evra! Stiže zamena za odlazećeg Saida Berahina! Ukoliko Drozdovi završe najveći transfer u istoriji kluba, Stouk će verovatno dobiti engleskog napadača.

Fudbal 12.01.2017 | 13:00
Vest Bromvič Albion pomjera granice i završava rekordni transfer!
Ludnica koja već dve godine kruži oko Saida Berahina mogla bi konačno da se završi ove zime, a ishod ove sapunice zavisiće sada od jednog čoveka - Manola Gabijadinija!

Čizmu je nešto posle podneva potresla ozbiljna vest - VBA se javio Napoliju i spreman je da razbije kasu kako bi završio najveći transfer u klupskoj istoriji. Gabijadini je meta, za koga je VBA spreman da izdvoji rekordnih 20.000.000 evra, uz još dva miliona na ime bonusa! 

Ovu vest plasirala je ugledna italijanska televizija Rai, zajedno sa njihovim stručnjakom za transfere Ćirom Veneratom!

Dakle, VBA je spreman da plati Napoliju traženih 20.000.000 evra i sa dodatnih dva miliona osigura najveći potpis u istoriji kluba sa Hotornsa. Gabijadiniju se sprema fantastičan ugovor, ukupne vrednosti 15.000.000 evra! Odnosno - petogodišnja saradnja sa sezonskom platom od 3.000.000 evra. 

Gabijadini je tema o kojoj se dosta komentariše poslednjih nedelja u Italiji! Momak koji je poslednjih nedelja izrastao u heroja Napolija sa tri uzastopna i važna gola u isto toliko utakmica sada se nalazi na velikoj klackalici. Trener Mauricio Sari rekao je nedavno da ne zna ništa o tome da je Manolo Gabijadini na pragu odlaska iz kluba, ali ostavio je određeni prostor time što je rekao da bi dobro bilo sačekati kraj prelaznog roka, kako bi se videli konačni rezultati. 

Možda je ovo bila ponuda koju su Napoli i Gabijadini čekali. Ukoliko pristane da dođe na Hotorns postaće najskuplje pojačanje, a za partnera u napadu imaće dosadašnjeg rekordera Salomona Rondona od 17.000.000 evra. Isto, to će automatski značiti da će Berahino konačno otići zatvoriti jedno od najneizvesnijih poglavlja u poslednjih nekoliko prelaznih rokova. 

Podsetimo, Stouk je već poslao ponudu od 14.500.000 evra za Berahina kome ugovor ističe na leto. Engleski centarfor odbio je da produži saradnju sa Drozdovima, a Potersi bi da obezbede veliki potpis po svaku cenu. I upravo bi taj novac išao za finansiranje Gabijadinijevog transfera. 

Videćemo šta će Italijan reći. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar