Севиљин велики план: Продај Барси Видала, а онда га узми за сићу!

Севиља ће ове зиме изгледа бити један од најактивнијих клубова на фудбалском тржишту. На стадион Рамон Санчез Пизхуан већ су стигли талентовани штопер Клемон Ленгле и Стеван Јоветић, а врло брзо њиховим путем могао би да крене и - Алеиш Видал!

Фудбал 12.01.2017 | 12:00
Севиљин велики план: Продај Барси Видала, а онда га узми за сићу!
Момак који је пре само годину и по дана стигао на стадион Камп Ноу у послу вредном 15.000.000 евра могао би већ овог јануара да се врати у добро познату средину, јавља андалузијски дневник Естадио Депортиво, пословично добро обавештен када су дешавања у Севиљи у питању.

Први разговори две стране већ су обављени, а у Барселони су наводно задовољни што би ускоро могли да се реше десног бека који није показао ни трунку онога што се од њега очекивало. Тачније, Видал је био виђен као логична замена за Данија Алвеса.

И Видалу се, истиче се, свиђа идеја о повратку у Севиљу, где је пружао најбоље партије у каријери. Управо из тог разлога интензивно се ради на склапању договора, а формула је свима добро позната - позајмица, уз опцију куповине на крају сезоне. И то за суму између 7.000.000 и 10.000.000 евра.

Видал је ове сезоне одиграо укупно 450 минута у свим такмичењима, односно свих пет утакмица које је био у саставу провео је све време на терену. За њега су се ове зиме интересовали и Галатасарај и Фенербахче, поред осталих клубова. 

У међувремену Севиљу би могао да напусти Салваторе Сиригу. Прекаљени италијански голман улази у последњих шест месеци уговора, а није се баш досад наиграо. Од Нице је добио понуду каква се ретко пропушта - уговор на три и по године. Само је потребно да од Севиље добије чисте папире. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар