Грип одгодио сједницу министара

Сједница Савјета министара БиХ, која је била заказана за данас, одгођена је за наредну седмицу због грипа, односно болести појединих министара, речено је Срни у Служби за информисање Савјета министара.

Босна и Херцеговина 11.01.2017 | 07:44
Грип одгодио сједницу министара
Нови термин одржавања сједнице биће накнадно утврђен.

Дневим редом сједнице било је предвиђено да Савјет министара поново разматра Информацију о кршењу уставног права Бошњака на слободно кориштење и употребу "босанског језика" у Републици Српској.

Ово је пети пут заредом да се ова тачка налази у најавама дневног реда сједница Савјета министара БиХ.

Пред министрима је, између осталог, требало да се нађе и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о управи, те Нацрт протокола између Министарства безбједности БиХ и МУП-а Србије о спровођењу члана 13 - 15 Конвенције о полицијској сарадњи у југоисточној Европи.

Савјет министара требало је да разматра и Приједлог одлуке о допуни одлуке о одређивању међународних граничних прелаза у БиХ на којима се могу издавати визе и Приједлог програма рада Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ за ову годину, чији је предлагач Агенција.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хиперион

11.01.2017 07:12

Дајте им кркадол

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

11.01.2017 07:36

Узроцник овог грипа је релативно нови вирус који се зове НННН (откривен прије двадесетак година), наравно који је временом мутирао у ННННмаx. Тај назив је добио по поцетним словима за неодговорност, неспособност, нерад и незнање. Ефикасан лијек против овог вируса јос није пронадјен, а занимљиво је да се мало ко труди и да га пронадје. Инаце вирус је политицке природе и веома опасан за појединце а временом и друство у цјелини (дјелује разарајуце). Једини лијек који мозе, за сада, дати неке резултате је народни лијек који се зове "памет у главу и мотке у саке".

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

11.01.2017 08:02

Да смо паметни растурити багру!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека Бона

11.01.2017 11:41

Само лимуна и шипка дај