Grip odgodio sjednicu ministara

Sjednica Savjeta ministara BiH, koja je bila zakazana za danas, odgođena je za narednu sedmicu zbog gripa, odnosno bolesti pojedinih ministara, rečeno je Srni u Službi za informisanje Savjeta ministara.

Bosna i Hercegovina 11.01.2017 | 07:44
Grip odgodio sjednicu ministara
Novi termin održavanja sjednice biće naknadno utvrđen.

Dnevim redom sjednice bilo je predviđeno da Savjet ministara ponovo razmatra Informaciju o kršenju ustavnog prava Bošnjaka na slobodno korištenje i upotrebu "bosanskog jezika" u Republici Srpskoj.

Ovo je peti put zaredom da se ova tačka nalazi u najavama dnevnog reda sjednica Savjeta ministara BiH.

Pred ministrima je, između ostalog, trebalo da se nađe i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravi, te Nacrt protokola između Ministarstva bezbjednosti BiH i MUP-a Srbije o sprovođenju člana 13 - 15 Konvencije o policijskoj saradnji u jugoistočnoj Evropi.

Savjet ministara trebalo je da razmatra i Prijedlog odluke o dopuni odluke o određivanju međunarodnih graničnih prelaza u BiH na kojima se mogu izdavati vize i Prijedlog programa rada Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH za ovu godinu, čiji je predlagač Agencija.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hiperion

11.01.2017 07:12

Dajte im krkadol

ODGOVORITE
Name

Homo sapiens

11.01.2017 07:36

Uzrocnik ovog gripa je relativno novi virus koji se zove NNNN (otkriven prije dvadesetak godina), naravno koji je vremenom mutirao u NNNNmax. Taj naziv je dobio po pocetnim slovima za neodgovornost, nesposobnost, nerad i neznanje. Efikasan lijek protiv ovog virusa jos nije pronadjen, a zanimljivo je da se malo ko trudi i da ga pronadje. Inace virus je politicke prirode i veoma opasan za pojedince a vremenom i drustvo u cjelini (djeluje razarajuce). Jedini lijek koji moze, za sada, dati neke rezultate je narodni lijek koji se zove "pamet u glavu i motke u sake".

ODGOVORITE
Name

lijan

11.01.2017 08:02

Da smo pametni rasturiti bagru!!!

ODGOVORITE
Name

Neka Bona

11.01.2017 11:41

Samo limuna i šipka daj