Трагедија: Дјечак погинуо на санкању

Ученик четвртог разреда основне школе иницијала Е.Х. погинуо је јуче током санкања у мјесту Каћуни код Бусоваче.

Босна и Херцеговина 11.01.2017 | 07:11
Трагедија: Дјечак погинуо на санкању
Према незваничним информацијама до којих је дошао Фактор, дјечак се санкао са вршњацима на импровизованом санкалишту уз пут Лугови - Каћуни када се трагедија догодила.

Школарац је спуштајући се низ пут у једном тренутку подлетио под аутомобил који је наишао и спаса му није било.

У МУП-у СБК-а је за Фактор потврђено да је јуче око 13:30 полицији пријављено да је деветогодишњак довезен у Дом здравља Каћуни са тешким тјелесним повредама задобијеним у саобраћајној несрећи у мјесту Лушко поље.

"Дјечак је одмах превезен у болницу у Новој Билој али је убрзо подлегао повредама", казао је за Фактор Русмир Прохан, портпарол МУП-а СБК.

У саобраћајној несрећи у којој је дјечак настрадао учествовао је голф за чијим воланом се налазио Р. Ј. (33) из Бусоваче.

"Службеници крим полиције извршили су увиђај на мјесту догађаја, а поступајући дежурни тужилац наложио је да се сутра уради обдукција тијела преминулог како би се утврдио узрок смрти", истакао је Прохан за Фактор.

(Фактор.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

митар

11.01.2017 09:54

Жао ми је дјетета али криви су родитељи

ОДГОВОРИТЕ
Name

митра

11.01.2017 10:32

Хајд Митре нелупетај довљно им је бола сада јос треба таке оптузбе....дјеца су дјеца и немозес и 24х.дрзат подконтролом ма колико ми то хтјели...имам их 3 и. знам о цему прицам

ОДГОВОРИТЕ