Видео: Лијепа ММА звијезда на путу опоравка...!

Дно је чврст темељ за обнављање живота! Ронда Роузи, професионални борац мешовитим борилачким вештинама, објавила је на Инстаграму поруку која је обрадовала њене навијаче али их је и оставила без очекиваног одговора о наставку ММА каријере.

Остали спортови 14.01.2017 | 10:15
Видео: Лијепа ММА звијезда на путу опоравка...!
Она је цитирала познату реченицу британске списатељице Џоане Роулинг, познате по романима о чаробњаку Харију Потеру.

"Када сам дотакла дно, оно је постало чврст темењ на којем сам обновила свој живот", цитирала је Роузи.

Њена изјава није одговорила навијачима на питање да ли ће се враћати у октагон, али је највећем броју драго што ће њихова миљеница устати након новог животног нокдауна.

Роузи је била прва Американка која је освојила олимпијску медаљу у џудоу и то бронзану у Пекингу 2008, након чека је одлучила да се опроба у мешовитим борилачким вештинама.

Била је више него успешна, па је уз учинак 12-0 све до новембра 2015. била непоражена шампионка бантам категорије ММА.

Њен победнички низ прекинут је кружним ударацем ноге у главу њене тадашње ривалке Холи Холм, који је оставио Роузи нокаутирану и без шампионског појаса.



Од тог тренутка ништа више није било исто.

Ронда је признала да је чак размишљала о самоубиству и да су јој били потребни месеци да опорави разбијени морал. Она се тада повукла, али је нешто више од годину дана касније одлучила да се врати у ринг и то против Аманде Нуњез.

Повратак није прошао како је Американка планирала. Велика очекивања окончана су поражавајућом борбом, јер је судија тог дуела био принуђен да Нуњезовој додели победу након свега 48 секунди.

Роузи једноставно није успевала да одговори на серије удараца које је Бразилка упућивала.



Њена каријера ММА борца доведена је у питање другим узастопним поразом, након којег је изјавила:

"Желела сам да се вратим, не само борбама већ и побеђивању. То је била моја највећа окупација у последњих годину дана, али некада, колико год труда и рада уложите, то није довољно и ствари некад не иду како сте планирали. Треба ми времена да размислим о будућности. Хвала вам на поверењу и разумевању", рекла је Роузи након победе Нуњезове.

И даље се нагађа да ли ће се двадесетдеветогодишња Американка вратити у октагон или ће започети нову каријеру. Неки сматрају да је Холивуд њена следећа дестинација јер је већ учествовала у неколико филмова. Ипак, велики број се и даље нада да ће видети некада суверену владарку женског ММА поново у рингу.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар