Освјежите ваш сексуални живот

Сексолози тврде да уколико сте у дужој вези и желите да ваш сексуални живот буде бољи, морате променити многе навике. То није ни лако нити се дешава преко ноћи, ипак са вашим партнером можете да постигнете све то само уколико желите.

Свијет 10.01.2017 | 17:46
Освјежите ваш сексуални живот
На почетку везе је све дивно и лепо, али како веза одмиче, почињу да се јављају извесни проблеми, не само у вези уопште него и они који се тичу секса. Ипак, истраживања показују како промеја навика у сексу доводи до правог освежења у вези.

Ово су неке ствари које можете променити у сексу и тако освежити везу са вашим дугогодишњим партнером:

Пронађите порно-филмове и прелистајте Кама сутру

Иако вам ово може звучати блесаво, то вам може побољшати сексуални живот. И филмови и књиге вам могу дати неке идеје које можете искористити и тако изаћи из рутине.

Промените време

Уколико са вашим партнером имате секс само увече, промените то и започињите дан сексом. Тако ћете унети неке мале промене које могу бити јако значајне. Не држите се строгог распореда, већ покушајте да промените то.

Не играјте “ти си иницијатор” игру

Уколико сте и даље под утиском да је партнер тај који увек мора да буде иницијатор секса, време је да промените то. Будите ви иницијатор и крените са игром завођења, то ће донети много узбуђења у вези.

Говорите отоворено о ономе што волите

Разговарајте о стварима које бисте пробали, слободно попричајте о вашим фантазијама и о свему ономе што желите да пробате. Ваша страст ка новим стварима пробудиће и страст у вашем партнер што ће освежити везу. Уколико вам је баш непријатно да разговарате о својим фантазијама, запишите их и дајте партнеру да прочита.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сако

10.01.2017 18:43

Е уреднице уреднице само на сеx мислиш а види којамета напољу кад би био неки камин аааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре сако

14.01.2017 06:33

Откуд знас да само мисли? Некима, после свих горе наведених препорука, камин није ни потребан. Сто кама-сутра јос док се цита, зна да загреје.