Osvježite vaš seksualni život

Seksolozi tvrde da ukoliko ste u dužoj vezi i želite da vaš seksualni život bude bolji, morate promeniti mnoge navike. To nije ni lako niti se dešava preko noći, ipak sa vašim partnerom možete da postignete sve to samo ukoliko želite.

Svijet 10.01.2017 | 17:46
Osvježite vaš seksualni život
Na početku veze je sve divno i lepo, ali kako veza odmiče, počinju da se javljaju izvesni problemi, ne samo u vezi uopšte nego i oni koji se tiču seksa. Ipak, istraživanja pokazuju kako promeja navika u seksu dovodi do pravog osveženja u vezi.

Ovo su neke stvari koje možete promeniti u seksu i tako osvežiti vezu sa vašim dugogodišnjim partnerom:

Pronađite porno-filmove i prelistajte Kama sutru

Iako vam ovo može zvučati blesavo, to vam može poboljšati seksualni život. I filmovi i knjige vam mogu dati neke ideje koje možete iskoristiti i tako izaći iz rutine.

Promenite vreme

Ukoliko sa vašim partnerom imate seks samo uveče, promenite to i započinjite dan seksom. Tako ćete uneti neke male promene koje mogu biti jako značajne. Ne držite se strogog rasporeda, već pokušajte da promenite to.

Ne igrajte “ti si inicijator” igru

Ukoliko ste i dalje pod utiskom da je partner taj koji uvek mora da bude inicijator seksa, vreme je da promenite to. Budite vi inicijator i krenite sa igrom zavođenja, to će doneti mnogo uzbuđenja u vezi.

Govorite otovoreno o onome što volite

Razgovarajte o stvarima koje biste probali, slobodno popričajte o vašim fantazijama i o svemu onome što želite da probate. Vaša strast ka novim stvarima probudiće i strast u vašem partner što će osvežiti vezu. Ukoliko vam je baš neprijatno da razgovarate o svojim fantazijama, zapišite ih i dajte partneru da pročita.

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sako

10.01.2017 19:43

E urednice urednice samo na sex misliš a vidi kojameta napolju kad bi bio neki kamin aaaa

ODGOVORITE
Name

re sako

14.01.2017 07:33

Otkud znas da samo misli? Nekima, posle svih gore navedenih preporuka, kamin nije ni potreban. Sto kama-sutra jos dok se cita, zna da zagreje.