Пабло Моуче је и даље Звездин играч!

Живот у Србији је леп, али клуб је у великим организационим проблемима! „Покушавам ових дана да раскинем сарадњу с Београђанима“, поручио за аргентинске медије крилни везиста...

Фудбал 11.01.2017 | 11:00
Пабло Моуче је и даље Звездин играч!
После Едсона, који није бираним речима говорио о Црвеној звезди, огласио се и Пабло Моуче! И изнео један врло занимљив податак који сигурно неће обрадовати  навијаче српског шампиона.

Наиме, Моуче је медијима у домовини открио да још није раскинуо уговор о позајмици са Црвеном звездом.

„Нисам успео да пронађем место у тиму. Како је време пролазило, ситуација се компликовала. Дошли смо до закључка да  је најбоља опција да раскинемо уговор о позајмици, то покушавамо да урадимо ових дана. Квалитет живота у Србији је добар, али у клубу се нисам осећао пријатно. Црвена звезда има озбиљне кадровске и инфраструктурне проблеме. То је једноставно тако“, поручио је Пабло Моуче.

У овој претходном цитату саткан је и учинак Пабла Моучеа у Србији. Конзумирао је сладак живот ван терена, али није представљао превагу нити у европским, нити у првенственим мечевима. Штавише хорнично је био један од најслабијих у екипи црвено-белих.

Он је под уговором са Палмеирасом, али тешко ће поново добити шансу у бразилском клубу. За њега се интересују тимови из домовине.

„Миран сам, увек сам говорио да је моја љубав према Боки велика, али да немам проблем да играм за други тим у Аргентини. Прошле године сам играо за Ланус. Било је то предивно искуство“, додао је Моуче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зока

11.01.2017 12:04

Играч који прича против клуба у коме игра и нетреба да буде у том клубу

ОДГОВОРИТЕ