Звезда представила покер појачања: Спакован и Павков!

На Маракани поред дојучерашњег нападача Радничког представљени Немања Милић, Милан Сенић и Срђан Вујаклија.

Фудбал 10.01.2017 | 15:00
Звезда представила покер појачања: Спакован и Павков!
Чекају се странци капиталци, али Црвена звезда је јако започела активности у зимском прелазном року! Оно што се данима најављивало, данас је добило званичну потврду:  као играчи српског шампиона званично су представљани Срђан Вујаклија, Милан Сенић и Немања Милић.

Квартет појачања челници Црвене звезде заокружили су ангажовањем дојучерашњег центарфора Радничког из Ниша Милана Павкова. Он је потписао уговор на две године.

Звезда је представила добро позната лица познаваоцима српских фудбалских прилика. Некадашњи члан Борца из Чачка Срђан Вујаклија прославио се головима против Црвене звезде прошле јесени. На Маракану је стигао са новим имиџом.

„Много ми је драго што сам потписао уговор са Звездом. Цело насеље, у којем сам одрастао, навија за овај клуб. Знате шта то значи. Не познајем лично много фудбалера Звезде, али знам ко су и шта су. Надам се да ћемо играти са двојицом нападача“, поручио је Вујаклија који је потписао на две године.

Сличан пут до Црвене звезде имао је и Милан Павков. Он је постигао гол за Раднички током децембарског окршаја са црвено-белима. Као Вујаклија и он је потписао двогодишњи уговор.

„Није га само гол против Црвене звезде препоручио нама. Дуго је праћен од стране наших тренера и скаута. Мислимо да ће бити право појачање“, објаснио је сврху ангажовања Милана Пакова спортски директор Блажо Раосављевић.

Милан Сенић се обавезао на верност Црвеној звезди до 2022. године, док је Милић потписао трогодишњи уговор. Бивши члан Спартака је истакао да се најбоље сналази на позицији десног крила.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар