У Дрвару нађене двије умрле особе

Током јучерашњег дана припадници Полицијске станице Дрвар на двије локације пронашли су двије преминуле особе. Прву дојаву полиција је примила око 9:50 сати.

Босна и Херцеговина 10.01.2017 | 12:40
У Дрвару нађене двије умрле особе
Изласком на интервенцију, у стану у Улици Ратка Сопића у Дрвару пронашли су беживотно тијело 91-годишњег Ђ. Т. из Дрвара.

На мјесто догађаја изишли су припадници ПУ Дрвар и дежурни љекарк Дома здравље Дрвар, који је извршио вањски преглед тијела и том приликом утврдио да нема трагова насилне смрти те да је Ђ. Т. преминуо природном смрћу.

Након завршеног увиђаја тијело преминулог предано је породици.

Истога дана у 16 сати припадниц Полицијске постаје Дрвар примили су дојаву да се одређени временски период не појављује 78-годишњи Р.Ш. из Дрвара, настањен у Омладинској улици у том граду.

Полиција је у незакључаном стану пронашли његово беживотно тијело. Дежурни љекар утврдио је како на тијелу нема трагова насиља и да је смрт наступила природним путем.

Извор: Фена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лијан

10.01.2017 11:53

У Србији вандредно стање,надлезни помазу народу,овде село гори а баба се цесља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

природним путем???

10.01.2017 12:05

Јесу ли измјерили температуру у становима? Сигуран сам да су и ти несрећници умрли од зиме. Старом и изнемоглом тијелу које се храни једном дневно највећим и најјефтинијим смећем не треба много. Који циркус од "државе"! Само на јебене заставе из Кине су потрошили десетине хиљада марака. Смотра ватрогасаца и "полицајаца" са пластичним костобранима??? ФУУУУУУУУУУУУУЈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ