U Drvaru nađene dvije umrle osobe

Tokom jučerašnjeg dana pripadnici Policijske stanice Drvar na dvije lokacije pronašli su dvije preminule osobe. Prvu dojavu policija je primila oko 9:50 sati.

Bosna i Hercegovina 10.01.2017 | 12:40
U Drvaru nađene dvije umrle osobe
Izlaskom na intervenciju, u stanu u Ulici Ratka Sopića u Drvaru pronašli su beživotno tijelo 91-godišnjeg Đ. T. iz Drvara.

Na mjesto događaja izišli su pripadnici PU Drvar i dežurni ljekark Doma zdravlje Drvar, koji je izvršio vanjski pregled tijela i tom prilikom utvrdio da nema tragova nasilne smrti te da je Đ. T. preminuo prirodnom smrću.

Nakon završenog uviđaja tijelo preminulog predano je porodici.

Istoga dana u 16 sati pripadnic Policijske postaje Drvar primili su dojavu da se određeni vremenski period ne pojavljuje 78-godišnji R.Š. iz Drvara, nastanjen u Omladinskoj ulici u tom gradu.

Policija je u nezaključanom stanu pronašli njegovo beživotno tijelo. Dežurni ljekar utvrdio je kako na tijelu nema tragova nasilja i da je smrt nastupila prirodnim putem.

Izvor: Fena

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

lijan

10.01.2017 11:53

U Srbiji vandredno stanje,nadlezni pomazu narodu,ovde selo gori a baba se ceslja!!!

ODGOVORITE
Name

prirodnim putem???

10.01.2017 12:05

Jesu li izmjerili temperaturu u stanovima? Siguran sam da su i ti nesrećnici umrli od zime. Starom i iznemoglom tijelu koje se hrani jednom dnevno najvećim i najjeftinijim smećem ne treba mnogo. Koji cirkus od "države"! Samo na jebene zastave iz Kine su potrošili desetine hiljada maraka. Smotra vatrogasaca i "policajaca" sa plastičnim kostobranima??? FUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE