"У нападу САД убијено 20 цивила"

Више од 20 цивила погинуло је у нападу америчких бомбардера Б-52 у провинцији Идлиб у Сирији 3. јануара, изјавио је начелник Генералштаба руске војске Валериј Герасимов, преноси РТ.
 

Свијет 10.01.2017 | 12:09
"У нападу САД убијено 20 цивила"
"Као што сви памтимо, 29. септембра прошле године, америчка авијација извела је напад на Деир ел Зор гађајући владине снаге. Након овог напада, Исламска држава почела је да напредује" рекао је Герасимов.

"Последњи пример је напад изведен 3. јануара, када је бомбрадер Б-52, без упозорења руске стране, гађао мете у граду Сармада у провинцији Идлиб, на коју се односи договор о примирју. У том нападу, 20 цивила је изгубило живот" рекао је Герасимов.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ту свака погадја

10.01.2017 23:06

Ту је свака убојита и има масован ефекат. Не волим мрзњу, али треба реци како јесте иако це се многи љутити. Гдјегод ду Муслимани ту је маса и ту је велика смртност. Ја не вјерујем да сви гадјају толико добро па масе гину. Сваки рат против Муслимана знаци велику смртност као да нападас Кинезе. Ту малтене сваки цовјек има од 6 комада па нависе. Срби су због тога изгубили Косово. У вецини водје код Муслимане не брину за индивидуалне зивоте. Они виде циљ, а не стету.

ОДГОВОРИТЕ