"U napadu SAD ubijeno 20 civila"

Više od 20 civila poginulo je u napadu američkih bombardera B-52 u provinciji Idlib u Siriji 3. januara, izjavio je načelnik Generalštaba ruske vojske Valerij Gerasimov, prenosi RT.
 

Svijet 10.01.2017 | 12:09
"U napadu SAD ubijeno 20 civila"
"Kao što svi pamtimo, 29. septembra prošle godine, američka avijacija izvela je napad na Deir el Zor gađajući vladine snage. Nakon ovog napada, Islamska država počela je da napreduje" rekao je Gerasimov.

"Poslednji primer je napad izveden 3. januara, kada je bombrader B-52, bez upozorenja ruske strane, gađao mete u gradu Sarmada u provinciji Idlib, na koju se odnosi dogovor o primirju. U tom napadu, 20 civila je izgubilo život" rekao je Gerasimov.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tu svaka pogadja

10.01.2017 23:06

Tu je svaka ubojita i ima masovan efekat. Ne volim mrznju, ali treba reci kako jeste iako ce se mnogi ljutiti. Gdjegod du Muslimani tu je masa i tu je velika smrtnost. Ja ne vjerujem da svi gadjaju toliko dobro pa mase ginu. Svaki rat protiv Muslimana znaci veliku smrtnost kao da napadas Kineze. Tu maltene svaki covjek ima od 6 komada pa navise. Srbi su zbog toga izgubili Kosovo. U vecini vodje kod Muslimane ne brinu za individualne zivote. Oni vide cilj, a ne stetu.

ODGOVORITE