Први рапорт Немање Максимовића из Валенсије...

„Још не знам да ли се ове зиме или на лето селим на Местаљу“, поручио златни Орлић.

Фудбал 10.01.2017 | 19:00
Први рапорт Немање Максимовића из Валенсије...
Тамо где су се прославили Предраг Мијатовић и Мирослав Ђукић, тамо ће златни српски Орлић Немања Максимовић покушати да направи велики искорак у каријери.

Дојучерашњи члан Астане био је затрпан позивима са свих страна још од Мунијдалита на Новом Зеланду. Помињали су се клубови из Немачке, Француске, Португалије, Италије. На крају је сјајни везиста одабрао Шпанију.

„Постоје две опције моје сарадње са Валенсијом. По првој уговор траје четири и по године и за који дан стижем у нови клуб. Услов за то је да Астана пристане на раскид уговора. Уколико Казахстанци буду инсистирали да сарадњу завршимо на лето, како и пише у папирима, онда ћу у Шпанију стићи на лето. Видео сам ипак по распложењу клупских челника да желе да ми омогуће одлазак ове зиме, јер ионако не могу да добију обештећење за мене на лето“,  поручио је у разговору за Журнал Немања Максимовић.

Слепи Мишеви преживљавају тешке дане. Можда и најтеже у новијој историји. Ипак, млади репрезентативац Србије не брине због тога.

„Повукао сам одличан потез, Валенсија је тренутно у кризи, у незавидној позицији, али је велики клуб и срећан сам што ћу обући њен дрес. Убеђен сам да ћемо се брзо радовати успесима, јер тим има квалитет и има много потенцијала за добре резултате“

Зна Максимовић да на Местаљи много од њега очекују. Да мора да крене утабаним стазама Мијатовића, Ђукића и Николе Жигића.

„Наравно, о њима се још прича у клубу. Прошло је много времена од одласка Николе Жигића и ја стижем као ново име. Видећемо, волео бих да урадим нешто што и претходници“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар