Prvi raport Nemanje Maksimovića iz Valensije...

„Još ne znam da li se ove zime ili na leto selim na Mestalju“, poručio zlatni Orlić.

Fudbal 10.01.2017 | 19:00
Prvi raport Nemanje Maksimovića iz Valensije...
Tamo gde su se proslavili Predrag Mijatović i Miroslav Đukić, tamo će zlatni srpski Orlić Nemanja Maksimović pokušati da napravi veliki iskorak u karijeri.

Dojučerašnji član Astane bio je zatrpan pozivima sa svih strana još od Munijdalita na Novom Zelandu. Pominjali su se klubovi iz Nemačke, Francuske, Portugalije, Italije. Na kraju je sjajni vezista odabrao Španiju.

„Postoje dve opcije moje saradnje sa Valensijom. Po prvoj ugovor traje četiri i po godine i za koji dan stižem u novi klub. Uslov za to je da Astana pristane na raskid ugovora. Ukoliko Kazahstanci budu insistirali da saradnju završimo na leto, kako i piše u papirima, onda ću u Španiju stići na leto. Video sam ipak po rasploženju klupskih čelnika da žele da mi omoguće odlazak ove zime, jer ionako ne mogu da dobiju obeštećenje za mene na leto“,  poručio je u razgovoru za Žurnal Nemanja Maksimović.

Slepi Miševi preživljavaju teške dane. Možda i najteže u novijoj istoriji. Ipak, mladi reprezentativac Srbije ne brine zbog toga.

„Povukao sam odličan potez, Valensija je trenutno u krizi, u nezavidnoj poziciji, ali je veliki klub i srećan sam što ću obući njen dres. Ubeđen sam da ćemo se brzo radovati uspesima, jer tim ima kvalitet i ima mnogo potencijala za dobre rezultate“

Zna Maksimović da na Mestalji mnogo od njega očekuju. Da mora da krene utabanim stazama Mijatovića, Đukića i Nikole Žigića.

„Naravno, o njima se još priča u klubu. Prošlo je mnogo vremena od odlaska Nikole Žigića i ja stižem kao novo ime. Videćemo, voleo bih da uradim nešto što i prethodnici“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar