Видео: Потукле се кошаркашице, осам искључених послије туче!

На универзитетском мечу између женских кошаркашких екипа Универзитета Невада у Лас Вегасу и Јута Стејта, дошло је до туче после које су арбитри искључили осам играчица.

Кошарка 10.01.2017 | 18:45
Видео: Потукле се кошаркашице, осам искључених послије туче!
Све је почело када су се, минут пред крај треће деонице, Кејти Пауел из УНЛВ-а и Антонија Робинсон из Јута Стејта докачиле раменима, чекајући разрешење ситуације после фаула гостујуће Деже Мејсон над домаћом играчицом Брук Џонсон која је пала на паркет. Да су Кејти и Антонија бар застале на додиру раменима, али... Обе су одмах скочиле једне на другу, па су на крају завршиле у клинчу, недуго затим и на поду покрај игралишта.

Дотрчале су и бројне њихове саиграчице, чак и повређене - скакућући на једној нози (обратите пажњу на девојку у сивом, која се "спушта" испод коша ка месту догађаја). Отуда и бројна искључења: логично, две ратоборне девојке су добиле искључујуће грешке, али и по три њихове саиграчице које су прекршиле правило о забрани уласка на паркет ако нисте у игри.

На крају су домаће, кошаркашице универзитета Невада, које су губиле 32:36 у тренутку инцидента, победиле са 55:53, и то после продужетка.
Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар