Video: Potukle se košarkašice, osam isključenih poslije tuče!

Na univerzitetskom meču između ženskih košarkaških ekipa Univerziteta Nevada u Las Vegasu i Juta Stejta, došlo je do tuče posle koje su arbitri isključili osam igračica.

Košarka 10.01.2017 | 18:45
Video: Potukle se košarkašice, osam isključenih poslije tuče!
Sve je počelo kada su se, minut pred kraj treće deonice, Kejti Pauel iz UNLV-a i Antonija Robinson iz Juta Stejta dokačile ramenima, čekajući razrešenje situacije posle faula gostujuće Deže Mejson nad domaćom igračicom Bruk Džonson koja je pala na parket. Da su Kejti i Antonija bar zastale na dodiru ramenima, ali... Obe su odmah skočile jedne na drugu, pa su na kraju završile u klinču, nedugo zatim i na podu pokraj igrališta.

Dotrčale su i brojne njihove saigračice, čak i povređene - skakućući na jednoj nozi (obratite pažnju na devojku u sivom, koja se "spušta" ispod koša ka mestu događaja). Otuda i brojna isključenja: logično, dve ratoborne devojke su dobile isključujuće greške, ali i po tri njihove saigračice koje su prekršile pravilo o zabrani ulaska na parket ako niste u igri.

Na kraju su domaće, košarkašice univerziteta Nevada, koje su gubile 32:36 u trenutku incidenta, pobedile sa 55:53, i to posle produžetka.
Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar