Два дана у бунару на минус 20 степени

Јездимир Милић из села Смољинац који је нестао на Бадњи дан пронађен је данас у бунару на периферији села. Њега је нашао комшија Горан Марковић, а Јездимир је провео око два и по дана тј. око 52 сата у бунару дубоком око пет метара, на температурама минус двадесет степени и без хране и воде.

Србија 09.01.2017 | 18:31
Два дана у бунару на минус 20 степени
Како преноси телевизија САТ, Милић је изашао из куће на Бадњи дан око 10 часова са намером да оде до продавнице како би купио намирнице за Божић. Међутим, није се вратио до касних сати, па је његов нестанак пријављен сутрадан. Полиција је започела потрагу међутим, није успела да га нађе.



На сву срећу, његов комшија је данас наишао на бунар поред кога је стајала торба са намирницама и из кога су се чули Јездимирови вапаји за помоћ. Када је погледао у бунар, запазио је да у њему седи Јездимир, са рукама и ногама примакнутим грудима. Тада је отишао до ветеринарске станице и заједно са ветеринаром позвао полицију.



Са полицијом која је у најкраћем року стигла до центра села где га је покупила одвезао се до бунара у којем се налазио Јездимир, који се жалио на бол у стомаку. Након тога убрзо је на лице места стигла и ватрогасна служба која је извукла Јездимира из бунара.

Милић је пребачен у пожаревачку Општу болницу где му је дијагностикована хипотермија. На срећу прелома нема, међутим уочљиви су хематоми и огуљотине које су вероватно настале услед пада са висине.

(ТВ САТ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вирус

09.01.2017 19:41

Залосно да горе не мозе бити 52 сата не ици трагом цовека ка трговини показује способност полиције.

ОДГОВОРИТЕ