Dva dana u bunaru na minus 20 stepeni

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao na Badnji dan pronađen je danas u bunaru na periferiji sela. Njega je našao komšija Goran Marković, a Jezdimir je proveo oko dva i po dana tj. oko 52 sata u bunaru dubokom oko pet metara, na temperaturama minus dvadeset stepeni i bez hrane i vode.

Srbija 09.01.2017 | 18:31
Dva dana u bunaru na minus 20 stepeni
Kako prenosi televizija SAT, Milić je izašao iz kuće na Badnji dan oko 10 časova sa namerom da ode do prodavnice kako bi kupio namirnice za Božić. Međutim, nije se vratio do kasnih sati, pa je njegov nestanak prijavljen sutradan. Policija je započela potragu međutim, nije uspela da ga nađe.Na svu sreću, njegov komšija je danas naišao na bunar pored koga je stajala torba sa namirnicama i iz koga su se čuli Jezdimirovi vapaji za pomoć. Kada je pogledao u bunar, zapazio je da u njemu sedi Jezdimir, sa rukama i nogama primaknutim grudima. Tada je otišao do veterinarske stanice i zajedno sa veterinarom pozvao policiju.Sa policijom koja je u najkraćem roku stigla do centra sela gde ga je pokupila odvezao se do bunara u kojem se nalazio Jezdimir, koji se žalio na bol u stomaku. Nakon toga ubrzo je na lice mesta stigla i vatrogasna služba koja je izvukla Jezdimira iz bunara.

Milić je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu gde mu je dijagnostikovana hipotermija. Na sreću preloma nema, međutim uočljivi su hematomi i oguljotine koje su verovatno nastale usled pada sa visine.

(TV SAT)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

virus

09.01.2017 20:41

Zalosno da gore ne moze biti 52 sata ne ici tragom coveka ka trgovini pokazuje sposobnost policije.

ODGOVORITE