Северина саслушана у полицији због занемаривања сина

Северина Којић (Вучковић) саслушана је у полицији због тужбе за занемаривање детета коју је поднео њен бивши супруг Милан Поповић, сазнаје сајт ЦИК.

Србија 07.01.2017 | 21:27
Северина саслушана у полицији због занемаривања сина
Пре неколико дана Северина је у пратњи адвоката дала изјаву полицији јер је тужилаштво тражило да пружи обавештење по тужби коју је, због занемаривања детета, поднео Милан Поповић.

ЦИК сазнаје да ће и Игор Којић, садашњи супруг Северине Којић, морати  да се појави пред полицијом због оптужби да угрожава безбедност детета.

У медијима се до сада помињала битка око старатељства над дететом Северине и Милана Поповића. Наиме, Милан Поповић до сада је већ неколико пута покренуо тужбу против своје бивше супруге Северине како би могао да проводи више времена са сином Александром.

Оно што је последње објављивано о овом односу јесте да се Поповић обрео у загребачкој полицији јер је задржао дете дуже него што је то договор, док је он казао да је то учинио јер мајка његовог детета није била доступна данима и да је занемарила  дете, те је тада и најавио тужбу против бивше супруге за занемаривање детета.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар