Ексклузивна журка у Бијелој кући!

Барак и Мишел Обама желе да оду уз "прасак"

Свијет 07.01.2017 | 19:55
Ексклузивна журка у Бијелој кући!
Председник САД-а Барак Обама ће наводно имати опроштајну журку пуну познатих музичара у Белој кући.

Пре него што новоизабрани председник Доналд Трамп заузме његово место, Обаме намеравају да одатле изађу "у стилу", тврди "Wасхингтон Пост".

Бијонсе, Јаy З, Пол Мекартни, Брус Спрингстин, Ашер, Стиви Вондер, Џеј Џеј Абрамс, Џорџ Лукас, Бредли Купер и Семјуел Л. Џексон, само су нека од великих имена која се наводно налазе на списку званица.

Ништа још није потврђено из Беле куће, али овај лист пише: "типично Обамина администрација држи све детаље сакривене до пред сам догађај, када ће само изнети сувопарне ставке о томе шта се дешава тог дана."

Шушка се да ће ексклузивна журка бити у петак.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Никола

08.01.2017 03:21

Миле зар ниси на журци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адамова јабуцица - Wики! Засто је има Мицхаел?

08.01.2017 08:15

Адамова се јабучица јавља код оба спола, али се у свакодневном говору тај назив обично односи на избочење на мушком врату јер је код мушкараца она као секундарна сполна карактеристика посебно изражена будући да плоче штитне хрскавице затварају најчешће шиљасти или прави кут (око 90°) док је код жена кут тупи (око 120°). Код дјечака је слабије изражена као и код жена, а до повећања долази тијеком пубертета што резултира дубљим гласом јер се гласнице налазе одмах иза, а повећањем се између њих створи већи вокални процјеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

09.01.2017 17:26

Шта ми вриједи журка, када га чека суочење са властитим поразом_ толико ратова је подписао в реијеме своје владавине.....Гдје ће му душа?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

09.01.2017 20:37

Нека иде сто пре то боље доста је нанио зла цијелом свијту