Ekskluzivna žurka u Bijeloj kući!

Barak i Mišel Obama žele da odu uz "prasak"

Svijet 07.01.2017 | 19:55
Ekskluzivna žurka u Bijeloj kući!
Predsednik SAD-a Barak Obama će navodno imati oproštajnu žurku punu poznatih muzičara u Beloj kući.

Pre nego što novoizabrani predsednik Donald Tramp zauzme njegovo mesto, Obame nameravaju da odatle izađu "u stilu", tvrdi "Washington Post".

Bijonse, Jay Z, Pol Mekartni, Brus Springstin, Ašer, Stivi Vonder, Džej Džej Abrams, Džordž Lukas, Bredli Kuper i Semjuel L. Džekson, samo su neka od velikih imena koja se navodno nalaze na spisku zvanica.

Ništa još nije potvrđeno iz Bele kuće, ali ovaj list piše: "tipično Obamina administracija drži sve detalje sakrivene do pred sam događaj, kada će samo izneti suvoparne stavke o tome šta se dešava tog dana."

Šuška se da će ekskluzivna žurka biti u petak.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nikola

08.01.2017 03:21

Mile zar nisi na žurci?

ODGOVORITE
Name

Adamova jabucica - Wiki! Zasto je ima Michael?

08.01.2017 08:15

Adamova se jabučica javlja kod oba spola, ali se u svakodnevnom govoru taj naziv obično odnosi na izbočenje na muškom vratu jer je kod muškaraca ona kao sekundarna spolna karakteristika posebno izražena budući da ploče štitne hrskavice zatvaraju najčešće šiljasti ili pravi kut (oko 90°) dok je kod žena kut tupi (oko 120°). Kod dječaka je slabije izražena kao i kod žena, a do povećanja dolazi tijekom puberteta što rezultira dubljim glasom jer se glasnice nalaze odmah iza, a povećanjem se između njih stvori veći vokalni procjep.

ODGOVORITE
Name

Kiko

09.01.2017 17:26

Šta mi vrijedi žurka, kada ga čeka suočenje sa vlastitim porazom_ toliko ratova je podpisao v reijeme svoje vladavine.....Gdje će mu duša?!

ODGOVORITE
Name

Patriota

09.01.2017 20:37

Neka ide sto pre to bolje dosta je nanio zla cijelom svijtu