Шта су нам пожељели званичници Српске

Предсједник Републике Српске Милорад Додик у честитки поводом Божића пожелио је да празник Христовог рођења буде прослављен у миру, добром здрављу и срећи, те да све људе надахне племенитим мислима и дјелима која симболизују овај најрадоснији хришћански празник.

Република Српска 07.01.2017 | 16:51
Шта су нам пожељели званичници Српске
Додик је честитке упутио Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима.

"У то име и у тој нади поздрављам вас традиционалним поздравом жМир Божији - Христос се роди!ж", наводи се у честитки.

Чубриловић: Божић да допринесе афирмацији породичних вриједности

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић пожелио је у честитки поводом Божића да овај празник буде проведен у миру, здрављу и празничној радости.

"Нека овај празник мира, наде и љубави, дарованих нам кроз Новорођеног Богомладенца Христа, буду основна покретачка и стваралачка сила у нашем животу! Прослављајући Божић и као породични празник, посебно желим да његова прослава буде најљепши допринос стабилности породице и афирмацији њених вриједности, као основној претпоставци нашег опстанка и свеопштег бољитка и напретка", навео је Чубриловић.

Чубриловић је честитке упутио у име Народне скупштине и своје име Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и цјелокупном православном српском народу, као и свим православним вјерницима.

"Мир Божији, Христос се роди и срећна Нова година", наводи се у честитки поводом најрадоснијег хришћанског празника. /крај/јп/ск

Цвијановић: Божић да буде афирмација породице

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић пожељела је у честитки поводом Божића да овај најрадоснији хришћански празник буде афирмација породице и њених непролазних вриједности јер је здрава и јака породица гаранција здравог и напредног друштва.

У честитки упућеној Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и цјелокупном православном народу српском, као и свим православним вјерницима у Републици Српској и БиХ, Цвијановићева је пожељела да дан Христовог рођења донесе љубав и мир, личну и породичну срећу.

"Мир Божији, Христос се роди", наведено је у честитки коју је Цвијановићева упутила у име Владе Републике Српске и у своје име.

Премијер Српске пожељела је и да Нова година донесе стабилност, заједништво и просперитет свих грађана.  

Радојичић: Нека радост Божића освијетли срца

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић упутио је данас божићну честитку Његовом преосвештенству епископу бањалучком Јефрему и православним вјерници, са жељом да радост Божића освијетли срца и подари срећу и задовољство.

"У своје име и у име Градске управе, упућујем вама, свештенству и свим вјерницима православне вјероисповијести Епархије бањалучке, најискреније честитке", наводи се у Радојичићевој честитки.

Градоначелник Бањалуке пожелио је да радост Божића освијетли срца и подари срећу и задовољство вјерницима.

"Уз жељу да најрадоснији хришћански празник прославите у миру, традиционалним поздравом: жМир Божији, Христос се роди!ж, желим вам сваку срећу, добро здравље и напредак", наводи се у честитки.

Давидовић честитао Божић

Директор Републичког секретаријата за вјере Драган Давидовић у честитки поводом Божића пожелио је да витлејемска свјетлост новорођеног Сунца правде озари душе и срца свих и испуни их јеванђељском љубављу - која би била основна покретачка сила у животу и стваралаштву.

Давидовић је честитао Божић Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву, православном народу српском и свим православним вјерницима.

Древним витлејемским поздравом мира и љубави "Мир Божији, Христос се роди!" Давидовић је пожелио свима да у здрављу и миру дочекају празник Рождества Господа Исуса Христа.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лијан

07.01.2017 16:01

Који црни званицници тј послусници тудје политике!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

породица

07.01.2017 16:05

Како Цвијо да афирмишемо породицу кад нам недаш посао и хљеба

ОДГОВОРИТЕ