Сунце обасјало Интер? Кинези пронашли начин да скину Уефу с врата!

Спремно 22.000.000 за Родригеза! Финансијски фер плеј можда више неће бити тег око врата Неразура...

Фудбал 08.01.2017 | 08:00
Сунце обасјало Интер? Кинези пронашли начин да скину Уефу с врата!
Само се чекало да Кинези смисле како. Колико год да Уефа заоштри правила, рупе ће увек постојати. Па ће тако компанија Сунинг спонзорисањем Интерове опреме за тренинг, али и тренинг центра, клубу обезбедити 15.000.000 евра којим ће се испеглати финансијске књиге.

Подсетимо, баш због тога што су Неразури својевремено трошили више но што су смели ове сезоне нису смели да за Лигу Европе региструју највећа појачања попут Жоаа Марија, Габријела Габигола Барбосе и Жофрија Кодогбије.

Са ових 15.000.000 Уефа више неће дисати за врат миланском великану, а према наводима Коријере дело Спорта ни то није све. Још 15.000.000 лећи ће на основу Сунингове продаје Интеровог бренда на кинеском тлу.

Ако све прође - Интер излази из кризе. И баш некако у исто време, италијански медији пишу о томе да се спрема понуда од 22.000.000 евра за Волфзбурговог левог бека Рикарда Родригеза. Толико износи откупна клаузула. Репрезентативац Швајцарске би дошао у јуну. Тај новац би могао да се обезбеди и продајом Евера Банеге у Кину. И још ако прође ова Сунингова прича... Следе лепши дани за Интерове навијаче.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар