Sunce obasjalo Inter? Kinezi pronašli način da skinu Uefu s vrata!

Spremno 22.000.000 za Rodrigeza! Finansijski fer plej možda više neće biti teg oko vrata Nerazura...

Fudbal 08.01.2017 | 08:00
Sunce obasjalo Inter? Kinezi pronašli način da skinu Uefu s vrata!
Samo se čekalo da Kinezi smisle kako. Koliko god da Uefa zaoštri pravila, rupe će uvek postojati. Pa će tako kompanija Suning sponzorisanjem Interove opreme za trening, ali i trening centra, klubu obezbediti 15.000.000 evra kojim će se ispeglati finansijske knjige.

Podsetimo, baš zbog toga što su Nerazuri svojevremeno trošili više no što su smeli ove sezone nisu smeli da za Ligu Evrope registruju najveća pojačanja poput Žoaa Marija, Gabrijela Gabigola Barbose i Žofrija Kodogbije.

Sa ovih 15.000.000 Uefa više neće disati za vrat milanskom velikanu, a prema navodima Korijere delo Sporta ni to nije sve. Još 15.000.000 leći će na osnovu Suningove prodaje Interovog brenda na kineskom tlu.

Ako sve prođe - Inter izlazi iz krize. I baš nekako u isto vreme, italijanski mediji pišu o tome da se sprema ponuda od 22.000.000 evra za Volfzburgovog levog beka Rikarda Rodrigeza. Toliko iznosi otkupna klauzula. Reprezentativac Švajcarske bi došao u junu. Taj novac bi mogao da se obezbedi i prodajom Evera Banege u Kinu. I još ako prođe ova Suningova priča... Slede lepši dani za Interove navijače.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar