Видео: Излив бијеса тренера Макабија послије ОНЕ утакмице!

Погледајте снимак из свлачионице Макабија после утакмице са Дарушафаком. Тренер Багацкис је свашта рекао својим скупим звездама.

Кошарка 08.01.2017 | 12:15
Видео: Излив бијеса тренера Макабија послије ОНЕ утакмице!
Гледали сте ОНУ утакмицу између Макабија и Дарушафаке или, ако не, бар прочитали извештај и одгледали "хајлајтсе".

Било је напорно само посматрати кошаркаше Макабија како бацају под ноге 17 поена предности, па јуре резултат, стижу и престижу, да би у последњих 69 секунди умало испустили ДЕВЕТ поена предности. За то је недостајало само да Бредли Вонамејкер убаци још једно слободно бацање...

С обзиром на то да није, публика у "Менора Мивтачим" арени у Тел Авиву бурно је прославила прву победу Макабија после шест пораза у низу, због чега је у међувремену смењен и други тренер екипе ове сезоне, Рами Хадар, а доведен доскорашњи асистент у стручном штабу Дарушафаке, летонски стручњак Аинарс Багацкис.

У једном од првих обраћања скупој постави коју је наследио на крају првог круга такмичења у Евролиги, Багацкис је буквално "пукао". Вероватно му је било јасно због чега је Макаби сменио већ двојицу тренера од летос и због чега су га власници клуба звали да улогу асистента Дејвида Блата замени улогом првог тренера "Поноса Израела" – то је тотално одсуство дисциплине и одговорности на паркету.

"Запамтите ову буку, запамтите ову атмосферу. Али, шта се забога догодило оно тамо!? Шта сте радили током утакмице!? Играли смо тако квалитетну кошарку у првих 20 минута и онда све сама срања. Девет поена за последња два минута!? О, супер, рибе, журка... То је срање!", викао је Багацкис у налету адреналина и нагласио:

"Радите свој јебени посао током целих 40 минута, поштујте оно чиме се бавите".

Ова гарнитура звезда Макабија није ни прва, ни последња састављена по принципу "хајде да скупимо скоро све што вреди и што може да постигне кош у игри 1 на 1". Неки слични пројекти у прошлости претворили су се у дебакл. Багацкиса чека велики посао, али судећи према овом видео снимку из свлачионице, који је емитовала и једна израелска телевизија, он је тога свестан и увелико је кренуо "снажно" према перјаницама свог тима.

Видећемо како ће се ова авантура завршити.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар