Video: Izliv bijesa trenera Makabija poslije ONE utakmice!

Pogledajte snimak iz svlačionice Makabija posle utakmice sa Darušafakom. Trener Bagackis je svašta rekao svojim skupim zvezdama.

Košarka 08.01.2017 | 12:15
Video: Izliv bijesa trenera Makabija poslije ONE utakmice!
Gledali ste ONU utakmicu između Makabija i Darušafake ili, ako ne, bar pročitali izveštaj i odgledali "hajlajtse".

Bilo je naporno samo posmatrati košarkaše Makabija kako bacaju pod noge 17 poena prednosti, pa jure rezultat, stižu i prestižu, da bi u poslednjih 69 sekundi umalo ispustili DEVET poena prednosti. Za to je nedostajalo samo da Bredli Vonamejker ubaci još jedno slobodno bacanje...

S obzirom na to da nije, publika u "Menora Mivtačim" areni u Tel Avivu burno je proslavila prvu pobedu Makabija posle šest poraza u nizu, zbog čega je u međuvremenu smenjen i drugi trener ekipe ove sezone, Rami Hadar, a doveden doskorašnji asistent u stručnom štabu Darušafake, letonski stručnjak Ainars Bagackis.

U jednom od prvih obraćanja skupoj postavi koju je nasledio na kraju prvog kruga takmičenja u Evroligi, Bagackis je bukvalno "pukao". Verovatno mu je bilo jasno zbog čega je Makabi smenio već dvojicu trenera od letos i zbog čega su ga vlasnici kluba zvali da ulogu asistenta Dejvida Blata zameni ulogom prvog trenera "Ponosa Izraela" – to je totalno odsustvo discipline i odgovornosti na parketu.

"Zapamtite ovu buku, zapamtite ovu atmosferu. Ali, šta se zaboga dogodilo ono tamo!? Šta ste radili tokom utakmice!? Igrali smo tako kvalitetnu košarku u prvih 20 minuta i onda sve sama sranja. Devet poena za poslednja dva minuta!? O, super, ribe, žurka... To je sranje!", vikao je Bagackis u naletu adrenalina i naglasio:

"Radite svoj jebeni posao tokom celih 40 minuta, poštujte ono čime se bavite".

Ova garnitura zvezda Makabija nije ni prva, ni poslednja sastavljena po principu "hajde da skupimo skoro sve što vredi i što može da postigne koš u igri 1 na 1". Neki slični projekti u prošlosti pretvorili su se u debakl. Bagackisa čeka veliki posao, ali sudeći prema ovom video snimku iz svlačionice, koji je emitovala i jedna izraelska televizija, on je toga svestan i uveliko je krenuo "snažno" prema perjanicama svog tima.

Videćemo kako će se ova avantura završiti.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar