Марко Петковић одбио Генк и Касимпашу – жели да Звезда заради!

Десном беку црвено-белих истиче уговор у јуну, тако да већ сада може да преговара са заинтересованим клубовима.

Фудбал 08.01.2017 | 10:00
Марко Петковић одбио Генк и Касимпашу – жели да Звезда заради!
Можда навијачи Црвене звезде могу да замере Марку Петковићу на појединим играма током јесењег дела сезоне, али не и на потезу који је направио претходних дана!

Тачније, повремени капитен црвено-белих није желео да клуб у којем се афирмисао и постао репрезентативац остави без зараде.

Петковићу уговор са Црвеном звездом истиче 30.јуна ове године и већ сада може да преговара са ким жели, па да на крају сезоне опде без обештећења.

Управо је такву могућност Петковић одбио претходних дана. Он је на столу имао понуде белгијског Генка и турске Касимпаше. Оба клуба, посредством овдашњих менаџера, предложили су беку рођеном 1992.године да сада потпише предуговор, а да се потом у јуну као слободан играч пресели у иностранство.

Према појединим информацијама Петковић верује да ће Звезда сада да га прода или да му понуди нови уговор. И у другом случају Петковић би најкасније на лето променио средину, али би клуб добио обештећење.

Без обзира на статус Марка Петковића Црвена звезда ће у овом прелазном року ангажовати десног бека. Први пик је Бобан Јовић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар