Marko Petković odbio Genk i Kasimpašu – želi da Zvezda zaradi!

Desnom beku crveno-belih ističe ugovor u junu, tako da već sada može da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Fudbal 08.01.2017 | 10:00
Marko Petković odbio Genk i Kasimpašu – želi da Zvezda zaradi!
Možda navijači Crvene zvezde mogu da zamere Marku Petkoviću na pojedinim igrama tokom jesenjeg dela sezone, ali ne i na potezu koji je napravio prethodnih dana!

Tačnije, povremeni kapiten crveno-belih nije želeo da klub u kojem se afirmisao i postao reprezentativac ostavi bez zarade.

Petkoviću ugovor sa Crvenom zvezdom ističe 30.juna ove godine i već sada može da pregovara sa kim želi, pa da na kraju sezone opde bez obeštećenja.

Upravo je takvu mogućnost Petković odbio prethodnih dana. On je na stolu imao ponude belgijskog Genka i turske Kasimpaše. Oba kluba, posredstvom ovdašnjih menadžera, predložili su beku rođenom 1992.godine da sada potpiše predugovor, a da se potom u junu kao slobodan igrač preseli u inostranstvo.

Prema pojedinim informacijama Petković veruje da će Zvezda sada da ga proda ili da mu ponudi novi ugovor. I u drugom slučaju Petković bi najkasnije na leto promenio sredinu, ali bi klub dobio obeštećenje.

Bez obzira na status Marka Petkovića Crvena zvezda će u ovom prelaznom roku angažovati desnog beka. Prvi pik je Boban Jović.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar